Badr Hari: ‘Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd’

Badr Hari: ‘Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd’

Badr Hari: 'Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd'

Mijn lichaam en mijn geest zijn meer dan ooit klaar om je te bieden wat je verwacht … een nieuw meesterwerk gebouwd op zware training, bloed en zweet. Ik ben terug.

Zo kopt de tekst bij de posts van kickboks legende Badr Hari op social media, meer dan ooit lijkt de top vechter gebrand op de overwinning en de kickboks fans te laten zien dat hij weer helemaal terug is.

Zijn geplande gevecht tegen regerend GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven is er een die gegarandeerd garant staat voor vuurwerk. Hun laatste ontmoeting liep uit op fiasco toen Badr moest opgeven wegens een zware blessure aan zijn arm.

Niets aan het toeval overgelaten

De pers dook er boven op en schreeuwde van de daken dat het gevecht meer ‘geschreeuw was geweest dan actie’. Maar Badr lijkt in de rebound, post veel video’s over zijn fysieke progressie, je ziet hem bijna letterlijk dagelijks transformeren.

Het training regime is dan ook niet mals, een mix van kickboksen, krachttraining en goede voeding lijkt wonderen te doen. Zelf is Badr er zeker van “ze zijn niet klaar voor wat er komen gaat. ” Zal het Badr lukken de machtige Verhoeven te verslaan op 21 december in het Gelredome?

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page