Badr Hari: 'Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd'

Badr Hari: 'Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd'
Badr Hari: 'Mijn lichaam en geest zijn klaar voor de strijd'

Mijn lichaam en mijn geest zijn meer dan ooit klaar om je te bieden wat je verwacht … een nieuw meesterwerk gebouwd op zware training, bloed en zweet. Ik ben terug.

Zo kopt de tekst bij de posts van kickboks legende Badr Hari op social media, meer dan ooit lijkt de top vechter gebrand op de overwinning en de kickboks fans te laten zien dat hij weer helemaal terug is.

Zijn geplande gevecht tegen regerend GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven is er een die gegarandeerd garant staat voor vuurwerk. Hun laatste ontmoeting liep uit op fiasco toen Badr moest opgeven wegens een zware blessure aan zijn arm.

Niets aan het toeval overgelaten

De pers dook er boven op en schreeuwde van de daken dat het gevecht meer 'geschreeuw was geweest dan actie'. Maar Badr lijkt in de rebound, post veel video's over zijn fysieke progressie, je ziet hem bijna letterlijk dagelijks transformeren.

Het training regime is dan ook niet mals, een mix van kickboksen, krachttraining en goede voeding lijkt wonderen te doen. Zelf is Badr er zeker van "ze zijn niet klaar voor wat er komen gaat. " Zal het Badr lukken de machtige Verhoeven te verslaan op 21 december in het Gelredome?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws