'Badr Hari is nog steeds een dodelijk gevaar in de zwaargewicht divisie'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Badr Hari is nog steeds een dodelijk gevaar in de zwaargewicht divisie’

‘Badr Hari is nog steeds een dodelijk gevaar in de zwaargewicht divisie’

Badr Hari mag dan wel drie van zijn laatste vier gevechten hebben verloren. Toch blijft de topkickbokser een gevaar voor zijn tegenstander. Zo is hij nog steeds een kracht om rekening mee te houden.

Volgens critici zou Badr moeten stoppen met vechten, hij zou zijn gouden jaren voorbij zijn. Fans bestrijden dit en zien Badr nog steeds als een vechter, die ieder zwaargewicht tegenwicht kan bieden. Sport journalist Hamady Diagne, publiceerde gisteren op ‘The Fight Site’ een uitgebreide analyse over ‘The Golden Boy’ Badr Hari.

,,Badr verloor drie van zijn laatste vier gevechten, allemaal in drie rondes. Dit leidde ertoe dat mensen dachten dat Badr zwak is geworden en dat zijn lichaam het niet meer aankan. Dit is misschien waar, aangezien hij nu 36 is en al 20 jaar vecht”, schrijft Diagne.

Heftige achtbaan

,,De afgelopen vijf jaar waren een achtbaan voor Badr, met zware gevechten en lange tijd buiten actie. Het overgaan van helemaal geen training naar zware, slopende trainingskampen in Nederlandse stijl, eiste een hoge tol van zijn lichaam”, aldus Diagne.

Badr Hari is nog steeds een dodelijk gevaar voor iedereen in de zwaargewicht divisie.

,,Badr is zo’n groot talent dat het bijna gegarandeerd is dat hij je op een gegeven moment in een gevecht pijn zal doen. Zeker als hij zich goed heeft voorbereid, en zelfs zo laat in zijn carrière. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds een dodelijke bedreiging vormt voor iedereen in deze (zwaargewicht) divisie. Hij is nog steeds sneller dan de meesten van hen, minstens zo krachtig als zij, en zeker vaardiger dan de meesten.”

LEES HIER HET BADR ARTIKEL OP THE FIGHT SITE (ENGELS)

Bekijk ook

Winkelpersoneel en klanten gaan los in massaal MMA-gevecht (video)

A whole fight just happened at bath & body works 🤣🤣🤣🤣🤣 I’m dying pic.twitter.com/ocumzj8G9f— Genevieve ...

Vermoeide UFC-kampioen: ‘Laat die Nederlandse maar vechten’

Amanda Nunes de UFC-kampioen in twee gewichtklassen wil voorlopig rust. Afgelopen zaterdag verdedigde Nunes met succes haar vedergewicht titel tegen Megan Anderson.

Hey Swa: Najib Amhali daagt Jandino uit voor een gevecht in de ring

Najib Amhali lijkt collega komiek Jandino Asporaat uitgedaagd te hebben voor een gevecht. In een ...