Badr Hari: 'Ik zou Gökhan Saki graag tegen deze vechter zien knokken'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Ik zou Gökhan Saki graag tegen deze vechter zien knokken’

Badr Hari: ‘Ik zou Gökhan Saki graag tegen deze vechter zien knokken’

Gökhan Saki maakte een knaller van een rentree bij Glory Kickboxing eind vorige maand. Na jaren afwezigheid toonde de Turks-Nederlandse topknokker dat zijn low-kicks nog steeds dodelijk zijn.

De Brit James McSweeney maakte kennis met de kracht van Saki’s low-kicks. De afstraffing leverde Saki de winst op. Het gevecht was er een uit duizenden en zorgde voor spektakel. Na de wedstrijd werk Saki gevraagd wat er nu wachtte.

Gevaarlijke vechters

Saki staat open voor iedere tegenstander, toch ziet Badr zijn goede vriend graag tegen toptalent Levi Rigters staan. Rigters kwam over van Enfusion en schitterde bij Glory en won in december vorig jaar het zwaargewicht toernooi. Echter verloor Rigters in januari dit jaar van geweldenaar Tarik Khbabez, om in april naar de winst terug te keren door in september dit jaar door Tomas Mozny letterlijk te slopen met low-kicks. (Tekst loopt door onder Instapost).

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing Nederland (@glory_nl)

Dat de twee aan gewaagd zullen zijn staat buiten kijf, echter heeft de boomlange Rigters wel het lengte voordeel. Dit zou betekenen dat Saki zich in moet vechten, maar eenmaal daar is deze levensgevaarlijk. In februari wordt het volgende Glory evenement verwacht, of Saki daar tegen Rigters gematched zal staan blijft afwachten.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page