Badr Hari: ‘Ik voel me sterk en ik voel me hongerig’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Ik voel me sterk en ik voel me hongerig’

Badr Hari: ‘Ik voel me sterk en ik voel me hongerig’

Badr Hari: 'Ik voel me sterk en ik voel me hongerig'

Topkickbokser Badr Hari zal op 19 december te zien zijn in een wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi. Een gevecht waar al lang naar uitgekeken wordt.

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi zouden al eerder tegenover elkaar staan, echter gooide de coronapandemie roet in het spreekwoordelijke eten. Het gevecht werd van het voorjaar naar 7 november verplaatst, echter ging dit niet door. Badr liep het coronavirus op maar herstelde.

Nu bekend is dat december is vastgezet zijn de verwachtingen hoog gespannen bij de kickboks fans. Via Instagram laat Badr weten er ook klaar voor te zijn en zegt: “Dit speciale jaar heeft ons patiënten gemaakt. Na een nodige rust voel ik me goed, ik voel me sterk en ik voel me HONGERIG! Ik herinner me weer wie de beste kickbokser ter wereld is tot het einde van 2020. Wees voorbereid.”

De weg terug

Voor Badr markeert het gevecht de terugkeer een jaar nadat hij voor het laatst in de ring stond. Op 21 december 2019 vochten Badr en Rico Verhoeven voor de GLORY titel. Badr moest helaas opgeven wegens een zware enkelblessure. Een anti climax voor velen inclusief de vechter zelf. Toch bleef Badr zich scherp houden en trainde zich een weg terug.

Het event van 19 december zal zonder publiek zijn en op een vooralsnog geheime locatie. De vraag is of deze in Nederland plaats zal vinden. De overheid deed een verbod uitgaan op topsport activiteiten behalve voetbal. De kans lijkt aanwezig dat GLORY naar het buitenland zal uitwijken als dit in december nog niet is veranderd.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page