BADR HARI: 'Ik ga de zwaargewicht divisie terugbrengen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR HARI: 'Ik ga de zwaargewicht divisie terugbrengen'

BADR HARI: 'Ik ga de zwaargewicht divisie terugbrengen'

Niet alleen Badr Hari maakt een comeback in het nieuwe GLORY, ook Murthel Groenhart zal te zien zijn tegen Cedric Doumbé in een titelgevecht. Het geduld van de kickboks fans werd niet alleen door ce Covid-19 situatie op de proef gesteld.

Uitzenden

Ook het lange wachten op nieuws van het 'oude GLORY' naar het nieuwe zoals de huidige eigenaren het noemen liet lang op zich wachten. Werd eerder aangekondigd dat in het eerste weekend van oktober 2 events zouden volgen lijken deze nu te zijn afgelast.

Daartegenover staat dat op 7 november het GLORY 76 event eindelijk plaats zal vinden. Met in de hoofdrol Badr Hari. Er zal geen publiek worden toegelaten. Nu Veronica de GLORY events niet meer uitzendt is nog even de vraag wie dat zal gaan doen.

Het is mijn tijd

Intussen zijn de fans vol verwachting maar ook Badr die via Instagram zegt: "Zoals in de afgelopen weken is gezegd, vereiste deze periode een sterk aanpassings- en aanpassingsvermogen. We hebben het goed gedaan. Ik ben heel blij dat we eindelijk terug zijn voor de fans, "aldus Badr.

"We hebben keihard gewerkt in de sportschool maar ook op kantoor om je te bieden wat je verdient: het hoogste niveau van kickboksen. Nu is het aan mij om de zwaargewicht divisie terug te brengen naar de harde realiteit van mijn tijd …:"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws