Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR HARI: ‘Ik ga de zwaargewicht divisie terugbrengen’

BADR HARI: ‘Ik ga de zwaargewicht divisie terugbrengen’

Maandag werd bekend gemaakt dat Badr Hari in november de ring betreedt tegen Benjamin Adegbuyi. Locatie nog onbekend maar zonder publiek.

Niet alleen Badr Hari maakt een comeback in het nieuwe GLORY, ook Murthel Groenhart zal te zien zijn tegen Cedric Doumbé in een titelgevecht. Het geduld van de kickboks fans werd niet alleen door ce Covid-19 situatie op de proef gesteld.

Uitzenden

Ook het lange wachten op nieuws van het ‘oude GLORY’ naar het nieuwe zoals de huidige eigenaren het noemen liet lang op zich wachten. Werd eerder aangekondigd dat in het eerste weekend van oktober 2 events zouden volgen lijken deze nu te zijn afgelast.

Daartegenover staat dat op 7 november het GLORY 76 event eindelijk plaats zal vinden. Met in de hoofdrol Badr Hari. Er zal geen publiek worden toegelaten. Nu Veronica de GLORY events niet meer uitzendt is nog even de vraag wie dat zal gaan doen.

Het is mijn tijd

Intussen zijn de fans vol verwachting maar ook Badr die via Instagram zegt: “Zoals in de afgelopen weken is gezegd, vereiste deze periode een sterk aanpassings- en aanpassingsvermogen. We hebben het goed gedaan. Ik ben heel blij dat we eindelijk terug zijn voor de fans, “aldus Badr.

“We hebben keihard gewerkt in de sportschool maar ook op kantoor om je te bieden wat je verdient: het hoogste niveau van kickboksen. Nu is het aan mij om de zwaargewicht divisie terug te brengen naar de harde realiteit van mijn tijd …:”

Bekijk ook

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede ...

BELLATOR: Denise Kielholtz treft Kate Jackson in Milaan

Denise Keilholtz (L) en Kate Jackson (R) Bellator MMA heeft een topgevecht op de rol ...

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page