BADR HARI: 'Iedereen wil dat miljoenen contract' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR HARI: 'Iedereen wil dat miljoenen contract'

BADR HARI: 'Iedereen wil dat miljoenen contract'

Badr Hari's de beroemde Marokkaanse vechter en GLORY Kickboxing zwaargewicht legende bespotte zijn tegenstanders. Door op Instagram te posten dat men vaak denkt dat doen wij wel even.

"Ze hebben de minste interesse in werk, maar ze willen allemaal een contract van meerdere miljoenen," aldus Badr Hari in zijn post. Daar is letter lijk geen woord van gelogen. Om aan de top te komen moet je wel meer dan 100% geven.

Niets komt voor niets

De fout die veel vaak opkomende maar ook gevestigde vechter lijken te maken is het onder schatten van de inspanning. Top atleten zoals Badr en een Rico Verhoeven slaan geen dag over van keiharde training.

Ook tijdens de Coronapandemie bleven de topper scherp. GLORY Kickboxing maakte bekend dat Badr, samen met of tegen Rico Verhoeven te zien is in een gepland event in december. Dat daar een miljoen verdiend kan worden is geen geheim. Je moet er wel wat voor doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws