Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR HARI: ‘Iedereen wil dat miljoenen contract’

BADR HARI: ‘Iedereen wil dat miljoenen contract’

Kickbokslegende Badr Hari toonde wat sarcasme richting zijn tegenstanders. Via Instagram maakt hij duidelijk dat faam niet voor niets komt.

Badr Hari’s de beroemde Marokkaanse vechter en GLORY Kickboxing zwaargewicht legende bespotte zijn tegenstanders. Door op Instagram te posten dat men vaak denkt dat doen wij wel even.

“Ze hebben de minste interesse in werk, maar ze willen allemaal een contract van meerdere miljoenen,” aldus Badr Hari in zijn post. Daar is letter lijk geen woord van gelogen. Om aan de top te komen moet je wel meer dan 100% geven.

Niets komt voor niets

De fout die veel vaak opkomende maar ook gevestigde vechter lijken te maken is het onder schatten van de inspanning. Top atleten zoals Badr en een Rico Verhoeven slaan geen dag over van keiharde training.

Ook tijdens de Coronapandemie bleven de topper scherp. GLORY Kickboxing maakte bekend dat Badr, samen met of tegen Rico Verhoeven te zien is in een gepland event in december. Dat daar een miljoen verdiend kan worden is geen geheim. Je moet er wel wat voor doen.

Bekijk ook

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page