BADR HARI: 'GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR HARI: 'GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn'

BADR HARI: 'GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn'

GLORY Kickboxing raakte de afgelopen periode in opspraak doordat het moederbedrijf GSI onder curatele werd gesteld. Echter dook het pas opgerichte bedrijf GSUKCO op als redder en kocht de boel op.

Het leek er even op dat er vrijwel direct een aankondiging zou komen voor events. Niets is minder waar, wel laten mondjesmaat de vechters van zich horen, zo ook topvechter en kickboks legende Badr Hari.

Weer op weg naar glorie

"Wij, als strijders, zorgden ervoor dat we competitief en paraat waren, ondanks de zware beperkingen in verband met de wereldwijde COVID 19-crisis.De sportwereld herstart over de hele wereld en toont een sterk aanpassingsvermogen in deze specifieke context, "zegt Badr op Instagram.

"Vandaag moet de beste kickboks organisatie ter wereld deze belangrijke uitdaging aangaan, door innovatieve nieuwe modellen te verkennen. Het is een perfect moment om te laten zien dat we binnen en buiten de ring de beste zijn. Laten we vechten en onze weg naar glorie verdienen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws