BADR HARI: ‘GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR HARI: ‘GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn’

BADR HARI: ‘GLORY moet laten zien dat wij de beste zijn’

De stilte rondom GLORY Kickboxing lijkt nu ook de topvechters zoals Badr Hari te raken. Via Instagram laat de legende zien klaar te staan nu GLORY nog.

GLORY Kickboxing raakte de afgelopen periode in opspraak doordat het moederbedrijf GSI onder curatele werd gesteld. Echter dook het pas opgerichte bedrijf GSUKCO op als redder en kocht de boel op.

Het leek er even op dat er vrijwel direct een aankondiging zou komen voor events. Niets is minder waar, wel laten mondjesmaat de vechters van zich horen, zo ook topvechter en kickboks legende Badr Hari.

Weer op weg naar glorie

“Wij, als strijders, zorgden ervoor dat we competitief en paraat waren, ondanks de zware beperkingen in verband met de wereldwijde COVID 19-crisis.De sportwereld herstart over de hele wereld en toont een sterk aanpassingsvermogen in deze specifieke context, “zegt Badr op Instagram.

“Vandaag moet de beste kickboks organisatie ter wereld deze belangrijke uitdaging aangaan, door innovatieve nieuwe modellen te verkennen. Het is een perfect moment om te laten zien dat we binnen en buiten de ring de beste zijn. Laten we vechten en onze weg naar glorie verdienen.”

Bekijk ook

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page