Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’

Badr Hari: ‘Ga morgen niet naar het toilet, dan mis je de knock-out’

Badr Hari is duidelijk, je kunt morgen beter niet naar het toilet gaan tijdens zijn gevecht met Benjamin Adegbuyi. Dan is de kans groot dat je de knock-out mist.

Tijdens de staredown en weeg momenten voor het GLORY 76 evenement, deed Badr Hari een opmerkelijke uitspraak. Badr vertelde een verslaggever van NU.nl dat hij beter niet naar het toilet kon gaan. Anders zou hij de knock-out missen waar hij Adegbuyi mee zal verslaan.

De ceremonie was niet zoals de media en de fans gewend zijn van GLORY. Zo meld ook het AD dat het een curieuze bedoening was (lees hier meer).

Waar is de livestream

Ook de fans waren niet blij met een veelbelovende ceremonie die terug gebracht werd tot een paar zeer korte clips in de Insta Story van GLORY. ,,Voorheen kon men meekijken via YouTube. Beetje jammer”, volgens een aantal kritische fans.

,,Waarom doen ze geen live stream wat een stelletje ongeregeld deze glory”, is een van de reacties op Instagram. Hopelijk zal het event mogen veel goed maken. Als we Badr mogen geloven kunnen de fans beter gekluisterd aan hun laptop, computer of mobieltje zitten. Want voor je het weet is het over.

Bekijk ook

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

175 Kilo Reus viert onterecht overwinning, verliest alsnog (video)

Zuluzinho, een Braziliaanse vechter van 175 kilo kreeg gisteren de teleurstelling van zijn leven. De ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page