Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven

Badr Hari favoriet in derde gevecht met Rico Verhoeven

Badr Hari scoort een knock down op Rico Verhoeven tijdens Collision 2 in 2019

GLORY Kickboxing organiseert vanaf oktober een aantal events in Nederland. Ook een derde gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr lijkt op de rol te staan.

Met de aankondiging dat GLORY Kickboxing, welke in andere handen overging een nieuwe start maakt, werden al een aantal events bekendgemaakt. Zo start men in oktober met een tweedaags event, en zal in december een groots spektakel volgen.

Juist het event in december maakt de tongen los want GLORY kondigde aan dat wereldkampioen Rico Verhoeven, kickbokslegende Badr Hari acte de présence zullen geven. Nog niet bevestigd als elkaars tegenstander maar de kans is groot.

Badr in het voordeel

Uit een poll gehouden op onze social media kanalen blijkt dat 54% zegt te verwachten dat Badr Hari deze keer als winnaar uit de bus zal komen. De eerste twee clashes werden door blessures bij Badr in het voordeel van Rico beslist.

Wel zijn de meningen verdeeld over een derde gevecht. “Ben er onderhand een beetje klaar mee. Jamal heeft eigenlijk het recht om tegen Rico te vechten. Dit gaat eigenlijk alleen maar om het geld, niet om de eer,” is een van de reacties op de Poll.

Zwaargewicht toernooi

“Tuurlijk beter dan deze partij wordt het niet. En als fan van badr was het geweldig om te zien dat badr in vorm gewoon nog tot de beste behoort. Nu hopen dat zijn lichaam hem niet in de steek laat. “

Mochten Rico en Badr voor de derde clashen dan zou dit betekenen dat Jamal Ben Saddik geen kans krijgt tegen Rico. Ben Saddik is ook aangekondigd te vechten in december. Wellicht dat het event een zwaargewicht toernooi bevat. Welke Ben Saddik met een gebroken hand wist te winnen tijdens GLORY 62 in 2018.

Bekijk ook

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas ...

Fikse schorsing voor topkickbokser, 4 jaar niet vechten

Artur Kyshenko voormalig Glory kickbokser en AFC Kickboxing Champion in de categorie 81 kg, heeft ...

Knock-out feest vandaag in Singapore, kijk hier terug

ONE Championship hield vandaag haar FISTS OF FURY II evenement in Singapore. Voor de liefhebbers ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page