Badr Hari: 'Eindelijk weer terug in de sportschool' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Eindelijk weer terug in de sportschool'

Badr Hari: 'Eindelijk weer terug in de sportschool'

Badr Hari stond gepland om afgelopen weekend de strijd aan te gaan met Benjamin Adegbuyi. Net als bij andere. wedstrijd vechters gooide de coronapandemie flink roet in het eten. Toch bleven veel topvechters door trainen alsof zij zo opgeroepen konden worgde de ring te betreden.

Zo ook Badr Hari die in Marokko de corona lockdown meemaakte. Maar eigenlijk kan hij de sportschool weer in. Ook tegenstander Adgbuyi trainde in de tussentijd door, zij het in de kelder van het appartementen complex waar hij woont.

Geen nieuws

Nu is het wachten op de aankondiging waar en wanneer het gevecht tussen Badr en Adegbuyi plaats zal vinden. Vrijdag kondigde kickboks en MMA-organisatie Enfusion haar schema aan voor 2020. GLORY Kickboxing waar Badr en Adegbuyi onder vallen hebben nog geen plannen naar buiten gebracht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Back in the gym...finally ??

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Da de fans uitkijken naar een clash tussen Badr en Adegbuyi staat buiten kijf. Badr lijkt er klaar voor om de bokshandschoenen weer op te nemen. Hopelijk zal dit snel zijn nu in Nederland het oude normaal met een extra terug lijkt te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws