Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Eindelijk weer terug in de sportschool’

Badr Hari: ‘Eindelijk weer terug in de sportschool’

Niet alleen de recreanten die kickboksen of een andere vechtsport doen zijn opgelucht weer de sportschool in te kunnen. Zo ook kickboks legende Badr Hari.

Badr Hari stond gepland om afgelopen weekend de strijd aan te gaan met Benjamin Adegbuyi. Net als bij andere. wedstrijd vechters gooide de coronapandemie flink roet in het eten. Toch bleven veel topvechters door trainen alsof zij zo opgeroepen konden worgde de ring te betreden.

Zo ook Badr Hari die in Marokko de corona lockdown meemaakte. Maar eigenlijk kan hij de sportschool weer in. Ook tegenstander Adgbuyi trainde in de tussentijd door, zij het in de kelder van het appartementen complex waar hij woont.

Geen nieuws

Nu is het wachten op de aankondiging waar en wanneer het gevecht tussen Badr en Adegbuyi plaats zal vinden. Vrijdag kondigde kickboks en MMA-organisatie Enfusion haar schema aan voor 2020. GLORY Kickboxing waar Badr en Adegbuyi onder vallen hebben nog geen plannen naar buiten gebracht.

Dit bericht bekijken op Instagram

Back in the gym…finally 👊🏽

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Da de fans uitkijken naar een clash tussen Badr en Adegbuyi staat buiten kijf. Badr lijkt er klaar voor om de bokshandschoenen weer op te nemen. Hopelijk zal dit snel zijn nu in Nederland het oude normaal met een extra terug lijkt te komen.

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...