Badr Hari aan fans: "2019 wordt van ons" Nieuws
Nieuws

Badr Hari aan fans: "2019 wordt van ons"

Badr Hari aan fans: "2019 wordt van ons"
Badr Hari aan fans: "2019 wordt van ons"

Via zijn social media bedankt kickboks legende Badr Hari zijn fans voor hun steun in de doping affaire die begin deze week in het nieuws kwam. Badr en drie andere GLORY vechters worden beschuldigd van het gebruik van verboden middelen.

Daar waar Hesdy Gerges die mede beschuldigd wordt van het gebruik van doping een uitgebreide reactie gaf via zijn social media, pakt Badr het op zijn eigen wijze aan, hij meld;

"Geen controverse. Geen enorme communicatiecampagne, de feiten zullen voor zichzelf spreken. Ik heb de waarde van hard werken geleerd, hoe je kunt vechten, hoe ik mijn eigen grenzen kan verleggen. "

De beste kickbokser ooit

"Kickboksen, de beste vechter werkt harder dan ooit om over de zwaargewicht divisie te heersen (Badr, verwijzend naar zichzelf). Aan mijn fans: bedankt voor je onvoorwaardelijke steun … 2019 zal van ons zijn. "

LEES OOK: Hulp actie voor oud-bokser Rudi Lubbers op gang

De boodschap is duidelijk, Badr laat zich er niet onder krijgen door alle negativiteit in de media. Mocht hij schuldig worden bevonden aan doping gebruik, dan kan hem een lange schorsing wachten.

Spanning

Verwacht wordt echter dat GLORY als organisatie een van hun top vechters niet zomaar zal offeren. Het blijft nog even spannend voor zowel Badr als zijn fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws