'Badr gevecht hoogtepunt voor de sport!' Overeem voorspelt harde wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr gevecht hoogtepunt voor de sport!' Overeem voorspelt harde wedstrijd

'Badr gevecht hoogtepunt voor de sport!' Overeem voorspelt harde wedstrijd

Alistair Overeem is duidelijk over zijn doelen voor en nar het gevecht met Badr Hari tijdens Glory Collision 4 op 8 oktober. Het wordt geen boswandeling maar hij zal Badr verslaan, daarna richt de vechtlegende zich op Glory Kampioen Rico Verhoeven.

Er staat tijdens Collision 4 veel op het spel voor zowel Overeem als Badr. De stand is nu 1-1 omdat de vechters als twee keer eerder vochten. ,,Deze wedstrijd wordt allesbeslissend zegt Overeem", die vooruit blikt naar de clash met Badr.

Doelen gesteld

Over Badr en diens vecht kwaliteiten is Overeem vol lof, toch windt Overeem er geen doekjes om. ,,Ik ga die wedstrijd winnen, daarna wil ik een wedstrijd tegen Rico." Er was even onrust over het gevecht, geruchten gingen dat deze niet door zou gaan.

Echter doken er gisteren nieuwe trainingsbeelden op waarin Badr te zien is. Hiermee werden deze geruchten naar het land der fabelen verwezen dat de Marokkaanse topvechter niet zou aantreden. Het gevecht tussen Overeem is live te bekijken in het Gelredome of op Videoland voor de thuisblijvers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws