'Badr gaat je doden'! Wrzosek bedreigd na 'KO' op kickbokslegende
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Badr gaat je doden’! Wrzosek bedreigd na ‘KO’ op kickbokslegende

‘Badr gaat je doden’! Wrzosek bedreigd na ‘KO’ op kickbokslegende

Arkadiusz Wrzosek versloeg via knock-out de legendarische Badr Hari tijdens Glory 78 in Ahoy. Voor de Pool net zo’n verrassing als voor de fans. In een Interview met Global fight TV zegt de Pool een herkansing te zien zitten.

Volgens Wrzosek die benadert wordt voor het een na andere interview, is het geen normale zaak dat een Pool Badr Hari KO kreeg. In zijn land wordt de kickbokser gezien als en held, maar kreeg hij veel haat van Badr fans die zeggen dat de volgende keer Badr hem ‘dood’ in de ring.

,,Ik kreeg veel haat mails met Badr gaat je doden in een herkansing”, zegt Wrzosek nadat hem werd gevraagd of hij besefte dat veel fans van de legende gedesillusioneerd zijn. ,,Dit gebeurt maar het is sport. ” Over de staredown waar Badr hem flink naar achter duwde zegt Wrzosek; ,,Ik was een beetje boos want ik hou niet van circus. Het was deel van zijn game plan om meer tickets en PPV’s te verkopen.”

Onder de indruk

De Pool ging drie keer neer en kreeg 8 tellen; ,,De eerste kwam har aan door de stoot op mijn lichaam. op de 8ste tel kreeg ik pas weer adem. Ik voelde Badr zijn dominantie over mij, maar ik had 2 jaar niet gevechten, en dat ineens tegen Badr Hari, dat doet wat met je”, aldus Wrzosek.

Over de Headkick zegt Wrzosek; ,,Iedereen die mij kent weet dat ik daar goed in ben. Ik gebruikte het ook in mijn wedstijd tegen Benny Adegbuyi. Ik train hier al jaren op. Ik gebruik hem vaak in de tegenaanval. Ik ga dan op de automatische piloot. Ik wachtte tot hij weer kwam, was de enige manier om Badr KO te krijgen.”

Bekijk ook

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! 'Dit is de Monkey King'

Van Shaolin monnik tot UFC-ster! ‘Dit is de Monkey King’

Na een training bij Shaolin Masters besloot Song zijn nieuwe MMA-droom na te jagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page