Badr en Rico's social media: Aankondiging gevecht op komst? Nieuws
Nieuws

Badr en Rico's social media: Aankondiging gevecht op komst?

Badr en Rico's social media: Aankondiging gevecht op komst?
Badr en Rico's social media: Aankondiging gevecht op komst?

Zowel Badr Hari als Rico Verhoeven plaatste vandaag op social media een bericht wat verband met elkaar lijkt te hebben.

Verhoeven de regerend ongeslagen zwaargewicht kampioen bij GLORY wist de tijd te vinden tijdens zijn vakantie om een geheimzinnig bericht te plaatsen. De boodschap lijkt duidelijk: Ik maak af wat ik begonnen ben, let op mijn woorden…" zegt Verhoeven.

Slechts een uur na de post van Verhoeven plaatste Badr een bericht met de tekst: "De tijd zit erop", op de foto bij het bericht lijkt het een te zijn van het eerdere gevecht tussen Verhoeven en Badr.

Geruchtenmolen

Geruchten gaan al langer over een rematch, ook melden bronnen dat een dezer dagen een belangrijke aankondiging volgt vanuit GLORY. Overigens heeft Badr een nieuw contract, Rico is nog zonder nieuwe verbintenis.

Het feit dat GLORY tijdens haar event in Orlando, Florida afgelopen weekend nog geen mededeling deed over haar komende GLORY 68 event, duidt er volgens insiders ook op dat er een speciale aankondiging aankomt. Dan toch een rematch tussen Badr en Verhoeven?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws