Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr en Rico’s social media: Aankondiging gevecht op komst?

Badr en Rico’s social media: Aankondiging gevecht op komst?

Zowel Badr Hari als Rico Verhoeven plaatste vandaag op social media een bericht wat verband met elkaar lijkt te hebben.

Verhoeven de regerend ongeslagen zwaargewicht kampioen bij GLORY wist de tijd te vinden tijdens zijn vakantie om een geheimzinnig bericht te plaatsen. De boodschap lijkt duidelijk: Ik maak af wat ik begonnen ben, let op mijn woorden…” zegt Verhoeven.

Slechts een uur na de post van Verhoeven plaatste Badr een bericht met de tekst: “De tijd zit erop”, op de foto bij het bericht lijkt het een te zijn van het eerdere gevecht tussen Verhoeven en Badr.

Geruchtenmolen

Geruchten gaan al langer over een rematch, ook melden bronnen dat een dezer dagen een belangrijke aankondiging volgt vanuit GLORY. Overigens heeft Badr een nieuw contract, Rico is nog zonder nieuwe verbintenis.

Het feit dat GLORY tijdens haar event in Orlando, Florida afgelopen weekend nog geen mededeling deed over haar komende GLORY 68 event, duidt er volgens insiders ook op dat er een speciale aankondiging aankomt. Dan toch een rematch tussen Badr en Verhoeven?

Bekijk ook

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie