Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr en Rico’s social media: Aankondiging gevecht op komst?

Badr en Rico’s social media: Aankondiging gevecht op komst?

Zowel Badr Hari als Rico Verhoeven plaatste vandaag op social media een bericht wat verband met elkaar lijkt te hebben.

Verhoeven de regerend ongeslagen zwaargewicht kampioen bij GLORY wist de tijd te vinden tijdens zijn vakantie om een geheimzinnig bericht te plaatsen. De boodschap lijkt duidelijk: Ik maak af wat ik begonnen ben, let op mijn woorden…” zegt Verhoeven.

Slechts een uur na de post van Verhoeven plaatste Badr een bericht met de tekst: “De tijd zit erop”, op de foto bij het bericht lijkt het een te zijn van het eerdere gevecht tussen Verhoeven en Badr.

Geruchtenmolen

Geruchten gaan al langer over een rematch, ook melden bronnen dat een dezer dagen een belangrijke aankondiging volgt vanuit GLORY. Overigens heeft Badr een nieuw contract, Rico is nog zonder nieuwe verbintenis.

Het feit dat GLORY tijdens haar event in Orlando, Florida afgelopen weekend nog geen mededeling deed over haar komende GLORY 68 event, duidt er volgens insiders ook op dat er een speciale aankondiging aankomt. Dan toch een rematch tussen Badr en Verhoeven?

Bekijk ook

Rico vs Badr 2: GLORY Kickboxing trekt grote sponsoren aan

De aanstaande rematch tussen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en all time kickboks legende Badr Hari, is niet alleen voor de kickboks fans aantrekkelijk.

Titelgevecht tussen Murthel Groenhart en Cédric Doumbé afgelast

Een flinke tegenvaller voor de kickboks fans, het titelgevecht van 26 oktober tussen de Nederlandse voormalige GLORY wereldkampioen en huidig kampioen Cédric Doumbé gaat niet door.

Nederlandse Mellony Geugjes in uniek K-1 Kickboks toernooi

Op 28 december kan de Nederlandse kickboks en MMA-vechter Mellony Geugjes K-1 kickboks geschiedenis gaan schrijven in Japan.