Badr eerst, later tegen Rico: 'Glory mag mij bellen' Nieuws
Nieuws

Badr eerst, later tegen Rico: 'Glory mag mij bellen'

Badr eerst, later tegen Rico: 'Glory mag mij bellen'

James McSweeney is een van de grote namen uit de K-1 kickboks en MMA-wereld. De Brit die in Dallas (Amerika) woont, traint en zijn eigen sportschool runt, zit te wachten op een telefoontje van Glory. Niet meteen tegen Rico Verhoeven, Badr Hari eerst want dat gevecht was bijna tot stand gekomen een aantal jaren terug.

De Brit benaderde Vechtsport Info voor een interview omdat hij een aantal zaken naar buiten wilde brengen. McSweeney verteld onder andere over zijn bare knuckle wedstrijd tegen de Rus Sergey Kharitonov die niet doorging, omdat zijn tegenstander ver over het gewicht was.

Naar Glory om te vechten

Ook Glory kwam ter sprake, de topatleet ziet zich zelf daar graag in de competitie worden meegenomen. Alhoewel McSweeney in de zwaargewicht klasse vecht is niet direct kampioen Verhoeven zijn doel. ,,Een gevecht tegen de kampioen moet je verdienen, wie dat ook is", zegt de Brit. Hij zou dan ook eerder tegen Badr de ring in willen, een gevecht wat al jaren op de planning staat.

McSweeney die in Nederland traint voor zijn kickboks wedstrijden bij toptrainer Lucien Carbin, is meer dan bereidt naar ons land te komen en zich in te zetten bij Glory, hij wacht op het telefoontje.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws