'Badr Army zijn jullie er klaar voor': GLORY zet zwaar in voor december event Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Army zijn jullie er klaar voor': GLORY zet zwaar in voor december event

'Badr Army zijn jullie er klaar voor': GLORY zet zwaar in voor december event
'Badr Army zijn jullie er klaar voor': GLORY zet zwaar in voor december event

GLORY Kickboxing is er alles aan gelegen om haar event Badr vs Benny op 19 december tot een succes te maken. De kickboks organisatie trekt alle registers open, en spreekt de fans aan om vooral te kijken.

In de aanloop van GLORY 76: Badr vs Benny welke via online stream te zien is, zet de organisatie flink in en spreekt de fans aan. Het is bijna 'fight week' waarin vast nog een paar dikke campagnes om kijkers te werven zullen volgen.

Sta klaar

Nu twee weken voor het event komt GLORY met een tot de verbeelding sprekende actie om de 'Badr' fans warm te krijgen. Via social media stelt de kickboks organisatie de vraag ,,Badr Army zijn jullie er klaar voor?".

De fans vinden de PPV prijs om mee te kijken volgens de peilingen redelijk. Voor €12.99 kun je meekijken via de website's van GLORY of Spike. Nu we toch met z'n allen thuis zitten en niet live aanwezig mogen zijn, de kans om de wedergeboorte van het kickboksen te aanschouwen.

Zijn jullie er ook klaar voor?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws