Arena Fight: Tayfun Ozcan in actie tegen Mohamed Hendouf Nieuws
Nieuws

Arena Fight: Tayfun Ozcan in actie tegen Mohamed Hendouf

Arena Fight: Tayfun Ozcan in actie tegen Mohamed Hendouf
Arena Fight: Tayfun Ozcan in actie tegen Mohamed Hendouf

De ongeslagen Enfusion wereldkampioen Tayfun Ozcan staat op 8 juni tegenover Mohamed Hendouf, in de eerste editie van Arena Fight.

Het groots opgezette gala wat in Frankrijk gehouden wordt in Aix en Provence, zal een groot aantal kickboks en muaythai fans trekken. De Turks-Nederlandse Ozcan is een van de beste kickboksers ter wereld, die hoogtij dagen viert bij de Enfusion organisatie.

LEES OOK: Andy Souwer versus Yodsanklai Fairtex in Japan

Recentelijk in februari won hij tijdens het verdedigen van zijn Enfusion wereldtitel van Endy Semeleer. Ozcan wist hiermee zijn titel te behouden die hij al meer dan twee jaar in bezit heeft.

Geen onbekende

Ozcan vocht tegen de meest geduchte kickboksers ter wereld zoals levende legende Andy Souwer, deze werd verslagen door Ozcan in een hevige maar respectvolle wedstrijd.

Tegenstander van Ozcan is de 27-jarige Belgische Mohamed Hendouf, deze is in Frankrijk geen onbekende. Hij staat daar regelmatig in de ring en is geliefd bij de Franse fans. Er staat een titel op het spel 8 juni, de winnaar van de match zal deze in een volgende editie verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws