Arek Wrzosek: 'Ik heb Badr weer verslagen' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arek Wrzosek: 'Ik heb Badr weer verslagen' (video)

Arek Wrzosek: 'Ik heb Badr weer verslagen' (video)

Arek Wrzosek spreekt zich voor het eerst uit na de rellen bij Glory 80 afgelopen weekend, welke zijn rematch met Badr Hari deed stoppen. De Pool zegt dat het niet zijn schuld is en dat hem niets te verwijten valt.

De rellende hooligans tijdens Glory 80 staan nog vers in het geheugen. Voor zowel Wrzosek en Badr betekende dit het einde van hun rematch met de stand 1-0 voor de Pool. Toch vindt Wrzosek dat hij gewonnen heeft en zegt te wachten op een TKO uitslag.

Ik heb niks gedaan

,,Ik heb mezelf niets te verwijten. Ik deed meer dan ik zou moeten. Ik had geen invloed, maar ik heb geprobeerd om het te sussen. Conform de regels wacht ik op een beslissing over een technische overwinning (TKO)", zegt Wrzosek in een interview (gaat verder onder tweet).

Daar denken insiders anders over. Zo kreeg de Pool er flink van langs door Glory CEO Scott Rudmann die reageerde op een Insta bericht van de Pool door te zeggen dat deze zich had misdragen. Hoe de zaak verder uitpakt voor Wrzosek is niet bekend. Glory laat een onderzoek uitvoeren en zal daarna stappen ondernemen, zo meldt de organisatie..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws