Anti doping autoriteit WADA distantieert zich van ONE FC Nieuws
Nieuws

Anti doping autoriteit WADA distantieert zich van ONE FC

Anti doping autoriteit WADA distantieert zich van ONE FC
Anti doping autoriteit WADA distantieert zich van ONE FC

Er lijkt een rel te zijn ontstaan tussen Anti doping autoriteit WADA en ONE Championship.

Recentelijk werd gemeld dat ONE zou beginnen met dopingtesten volgens de WADA normen. Een controversiële post op Facebook werd onder dreiging van ONE verwijderd en zegt WADA dat zij niets met ONE van doen hebben.

De website The Body Lock MMA berichte als eerste over het feit dat UFC veteraan Will Chope, een huidige coach van verschillende vechters op het ONE Championship-rooster, verschillende beschuldigingen uitte tegen ONE Championship en haar dopingtests.

Mijn naam is haas

Chope stelde de beweringen van de organisatie dat het World Anti-Doping Agency (WADA) onlosmakelijk met het systeem verbonden zou zijn ook aan de kaak. ONE dreigde Chope met gerechtelijk stappen en nu reageert WADA dat zij van niets weten. Op zich is dit opmerkelijk te noemen.

Wat betreft het feit dat WADA en ONE Championship al dan niet plannen hebben om een drugstestprogramma in samenwerking in 2019 of 2020 te coördineren, zoals oorspronkelijk beweerd door ONE Baas Sityodtong, zegt een WADA vertegenwoordiger: "voorlopig niet." ONE Championship reageerde niet onmiddellijk met commentaar op de situatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws