'Annie de Rooij 2.0!' Glory kampioene met glitter helm op persconferentie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Annie de Rooij 2.0!' Glory kampioene met glitter helm op persconferentie

'Annie de Rooij 2.0!' Glory kampioene met glitter helm op persconferentie

Tiffany van Soest de Glory Kickboxing kampioene deed vandaag haar beste 'Annie de Rooij' op de persconferentie voor Glory Collision 4. De Amerikaanse van Nederlandse afkomst wist de aandacht naar zich toe te trekken.

Gekleed in een Adidas jurk en met een glitter helm op verscheen Van Soest op het persmoment voor haar gevecht morgen in het Gelredome tegen de Frans-Marokkaanse Sarah Moussaddak. De aandacht kreeg van Soest zeker die al jaren strijd om gelijkheid in de kickboks sport.

Punt gemaakt

Op de vraag waarom zij toch die glitter helm op had antwoordde van Soest; ,,Zou jij dat niet doen als je weet dat er miljoenen mensen kijken, en de helm weerspiegelt mijn shiny mind?". Op social media werden al gelijk vergelijkingen getrokken met het personage dat komiek Paul de Leeuw jaren speelde, Annie de Rooij.

,,Kijk nou dat is een Annie de Rooij 2.0", aldus een reageerder. ,,Tiffany heeft wel haar punt gemaakt, applaus want vrouwelijke kickboksers zijn niet minder dan de mannen." Waarvan acte.....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws