‘Ik wil vechten, kom de afspraken na’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Ik wil vechten, kom de afspraken na’

‘Ik wil vechten, kom de afspraken na’

Anissa Meksen staat al maanden aan de kant. De voormalige GLORY Kickboxing kampioen die overstapte naar ONE Championship is het meer dan zat.

Voor Meksen is het tergend om sta te staan en van de zijlijn toe te kijken. De Française die GLORY inwisselde heeft nog geen stap kunnen zetten in de ring. Dat dit deels komt door de Coronapandemie moge duidelijk zijn. Maar ONE had haar toch al lang kunnen matchen.

ONE ging gestaag door met het organiseren van evenementen zonder publiek. De organisatie die over de grootste voorraad vechters in de wereld beschikt. Zou toch geen moeite moeten hebben Meksen een tegenstander aan te bieden. Tot dusver geen geluk. De kampioene lijkt er klaar mee en uit haar frustratie via social media.

Het wordt moeilijk

,,Ik wil zo graag weer in de ring komen. Ik kan niet wachten om die adrenaline te voelen, om mijn lichaam en ziel op één ding te concentreren: winnen. Maanden ben ik er nu al klaar voor. Maanden die geen kansen hebben gebracht. Het begint erg moeilijk te worden ONE Championship ik ben klaar voor iedereen”, schrijft Meksen op Instagram.

Bij GLORY stond Meksen een groot aantal keren in de ring. De kampioene vertrok uit onvrede. Mede ingegeven door een discutabel verlies tegen Tiffany van Soest in 2019 om de Super Bantamgewicht titel. Meksen heeft 100 winst partijen warvan 32 op knock-out tegen 5 verliezen op haar naam staan.

Meksen is niet de enige ONE vechter die klaagt. Ook onder de Nederlandse vechters bij de organisatie is frustratie. Te lange wachttijden, wurgcontracten die beperkend werken zijn enkele van de zaken waar deze tegenop lopen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

📺 KIJKEN VANDAAG EN MORGEN: Gevechten die je niet wilt missen

Het weekend staat voor de deur en voor de vecht fans betekent dit veelal interessante gevechten en events.

Spoorloos: Verbrande vechter ontvoerd uit ziekenhuis

De vechter die deze week gewond werd geraakt bij een bomaanslag is nu ook ontvoerd

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page