Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Ik wil vechten, kom de afspraken na’

‘Ik wil vechten, kom de afspraken na’

Anissa Meksen staat al maanden aan de kant. De voormalige GLORY Kickboxing kampioen die overstapte naar ONE Championship is het meer dan zat.

Voor Meksen is het tergend om sta te staan en van de zijlijn toe te kijken. De Française die GLORY inwisselde heeft nog geen stap kunnen zetten in de ring. Dat dit deels komt door de Coronapandemie moge duidelijk zijn. Maar ONE had haar toch al lang kunnen matchen.

ONE ging gestaag door met het organiseren van evenementen zonder publiek. De organisatie die over de grootste voorraad vechters in de wereld beschikt. Zou toch geen moeite moeten hebben Meksen een tegenstander aan te bieden. Tot dusver geen geluk. De kampioene lijkt er klaar mee en uit haar frustratie via social media.

Het wordt moeilijk

,,Ik wil zo graag weer in de ring komen. Ik kan niet wachten om die adrenaline te voelen, om mijn lichaam en ziel op één ding te concentreren: winnen. Maanden ben ik er nu al klaar voor. Maanden die geen kansen hebben gebracht. Het begint erg moeilijk te worden ONE Championship ik ben klaar voor iedereen”, schrijft Meksen op Instagram.

Bij GLORY stond Meksen een groot aantal keren in de ring. De kampioene vertrok uit onvrede. Mede ingegeven door een discutabel verlies tegen Tiffany van Soest in 2019 om de Super Bantamgewicht titel. Meksen heeft 100 winst partijen warvan 32 op knock-out tegen 5 verliezen op haar naam staan.

Meksen is niet de enige ONE vechter die klaagt. Ook onder de Nederlandse vechters bij de organisatie is frustratie. Te lange wachttijden, wurgcontracten die beperkend werken zijn enkele van de zaken waar deze tegenop lopen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Zo traint Badr voor zijn volgende gevecht, maar tegen wie? (video)

Badr Hari zal naar verwachting niet al te lang op zich laten wachten om zijn ...

McGregor zint op wraak: ‘Dit gebeurt me niet meer’

Conor McGregor lijkt geleerd te hebben van zijn laatste gevecht met Dustin Poirier. In januari ...

🎥 STOUT: Top MMA-vechtster toont haar goddelijke lichaam

Valerie Loureda spreekt veel fans tot de verbeelding, vooral haar mannelijke fans lopen met de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page