Andy Souwer zegt af voor ONE Championship toernooi Nieuws
Nieuws

Andy Souwer zegt af voor ONE Championship toernooi

Andy Souwer zegt af voor ONE Championship toernooi
Andy Souwer zegt af voor ONE Championship toernooi

Vandaag werd bekend dat Andy Souwer niet deel zal nemen aan het ONE FC vedergewicht toernooi.

Het toernooi wat plaatsvindt op vrijdag 17 mei tijden ONE: Enter The Dragon, zal het zonder de Nederlandse kickboks legende Souwer moeten doen. Afgelopen week spraken wij met Souwer, deze heeft last van enkele lichamelijke ongemakken. Toen was nog niet zeker of hij af zou zeggen voor het toernooi.

Gezondheid staat voor op bij ONE welke erg goed zorgt voor haar vechters. De afzegging is gedaan in goed overleg met de artsen bij ONE. De tegenstander van Souwer in het toernooi, Jo Nattawut zal nu tegen Sasha Moisa de ring betreden.

Brown Pinas toegevoegd

De Nederlandse Muaythai expert Brown Pinas is toegevoegd aan het toernooi, dit omdat Daniel Dawson die gepland stond te vechten tegen Moisha anders zonder tegenstander zou blijven.

ZIE OOK>> Titelgevecht Nieky Holzken bij ONE FC

Het ONE FC vedergewicht toernooi is live te volgen via het ONE FC Youtube kanaal en Facebook. Nieky Holzken zal tijdens het event een wereld titel gevecht leveren tegen landgenoot Regian Eersel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws