Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Amputatie: MMA-vechter spant rechtszaak aan na bizar ongeluk

Amputatie: MMA-vechter spant rechtszaak aan na bizar ongeluk

Amputatie: MMA-vechter spant rechtszaak aan na ongeluk

Hij raakte verwikkeld in een eenzijdig auto ongeluk waar hij bijna zijn been verloor MMA-vechter, Chris Bonilla.

TMZ Sports meld dat de MMA-vechter die in het verleden ook voor het welbekende GLORY Kickboxing in de ring stond, bijna zijn been verloor bij een eenzijdig ongeluk. Bonilla spant nu een rechtszaak aan tegen het California Department of Transportation voor ongespecificeerde schade.

De vechter reed met zijn voertuig tegen een weg afzetting die volgens hem niet goed gemarkeerd was waardoor hij deze over het hoofd zag en crashte. Bij het ongeluk werd zijn been bijna compleet afgerukt en na een zware operatie weer aan elkaar gezet.

Been toch kwijt

Bonilla zegt dat de gevolgen van het ongeluk verwoestend zijn en dat hij lichamelijk niet meer voor de volle 100% kan functioneren. Hij wordt geconfronteerd met levenslange problemen en moet zijn been uiteindelijk toch geamputeerd worden. Hij klaagt de overheid nu aan en hoopt via een schadeclaim financieel gered te worden.

KLIK HIER : Voor het TMZ artikel, let op het bevat schokkende foto’s

De advocaat van Bonilla vertelde TMZ Sports dat de vechter het redelijk maakt, maar zijn been is nog steeds in” slechte conditie verkeerd. ” Wat de precieze eisen van Bonilla zijn is niet bekend gemaakt, nog de schade vergoeding die hij claimt.

Bekijk ook

Kickbokslegende Jerome Le Banner trapt Rus knock-out (video)

De Franse kickbokslegende Jerome "Geronimo" Le Banner kwam zondag 15 december in actie tijdens de Tatneft Cup Finals in Kazan, Rusland.

Docuserie kickbokslegende Badr Hari smaakt naar meer

Zaterdag werd de docuserie over Badr Hari gelanceerd op Videoland

COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer

Alles wat je weten moeten over Collision 2 Rico vs Badr