‘Als hij maar niet afzegt’,rivaal wil wraak op GLORY Kampioenen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Als hij maar niet afzegt’,rivaal wil wraak op GLORY Kampioenen

‘Als hij maar niet afzegt’,rivaal wil wraak op GLORY Kampioenen

Het GLORY 77 evenement welke eind deze maand plaatsvindt is omgeven van rumoer. Zoals bij elk groot toernooi wordt er naar toe geleefd, met de nodige emoties en gezonde rivaliteit.

Op het programma van GLORY 77: Rico vs Jamal 3 staan een aantal titelgevechten die er niet om liegen. Naast de headliner tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik maken nog een aantal kampioenen hun opwachting.

Als hij maar niet afzegt

Twee daarvan zijn Alex Pereira en Artem Vakhitov. Op het event staat zwaargewicht en voormalig titeluitdager Donegi Abena ook op de rol. Deze reageerde gisteren op een Instagram post van GLORY dat hij graag een wedstrijd wil tegen Pereira en Vakhitov. Dit om zijn verlies tegen beiden in 2019 te wreken, respectievelijk tijdens GLORY 66 en 68.

Abena vecht 30 Januari tegen Luis Tavares die in 2013 ook van Vakhitov verloor tijdens GLORY 9 in New York. Tavares daagde Vakhitov daarna meerdere malen uit. Tot een gevecht kwam het niet tot nu toe niet meer.

Blessure

Op dezelfde post is een reactie te lezen waar gehoopt wordt dat Vakhitov niet afzegt. Vakhitov onderging in 2019 een succesvolle operatie aan zijn hand uitgevoerd door een toparts. Ook daar zijn zorgen over bij zijn fans, want zal hij compleet hersteld zijn. Hoe het ook zij er is gezonde spanning rondom het grootste GLORY evenement tot nu toe.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page