Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Als hij maar niet afzegt’,rivaal wil wraak op GLORY Kampioenen

‘Als hij maar niet afzegt’,rivaal wil wraak op GLORY Kampioenen

Het GLORY 77 evenement welke eind deze maand plaatsvindt is omgeven van rumoer. Zoals bij elk groot toernooi wordt er naar toe geleefd, met de nodige emoties en gezonde rivaliteit.

Op het programma van GLORY 77: Rico vs Jamal 3 staan een aantal titelgevechten die er niet om liegen. Naast de headliner tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik maken nog een aantal kampioenen hun opwachting.

Als hij maar niet afzegt

Twee daarvan zijn Alex Pereira en Artem Vakhitov. Op het event staat zwaargewicht en voormalig titeluitdager Donegi Abena ook op de rol. Deze reageerde gisteren op een Instagram post van GLORY dat hij graag een wedstrijd wil tegen Pereira en Vakhitov. Dit om zijn verlies tegen beiden in 2019 te wreken, respectievelijk tijdens GLORY 66 en 68.

Abena vecht 30 Januari tegen Luis Tavares die in 2013 ook van Vakhitov verloor tijdens GLORY 9 in New York. Tavares daagde Vakhitov daarna meerdere malen uit. Tot een gevecht kwam het niet tot nu toe niet meer.

Blessure

Op dezelfde post is een reactie te lezen waar gehoopt wordt dat Vakhitov niet afzegt. Vakhitov onderging in 2019 een succesvolle operatie aan zijn hand uitgevoerd door een toparts. Ook daar zijn zorgen over bij zijn fans, want zal hij compleet hersteld zijn. Hoe het ook zij er is gezonde spanning rondom het grootste GLORY evenement tot nu toe.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

SORRY: UFC-ster Rozenstruik verontschuldigt zich bij fans (video)

Jairzinho Rozenstruik is niet tevreden met zijn eigen prestatie afgelopen nacht in Las Vegas tegen ...

‘Ik ben klaar voor je’: Volgende gevecht Mike Tyson gelekt

Mike Tyson heeft de smaak van het boksen weer goed te pakken, na zijn wedstrijd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page