Alistair Overeem verslaat Badr Hari! 'Ik denk aan stoppen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Alistair Overeem verslaat Badr Hari! 'Ik denk aan stoppen'

Alistair Overeem verslaat Badr Hari! 'Ik denk aan stoppen'

Badr Hari liep vanavond weer tegen een verlies aan bij Glory, dit keer was het Alistair Overeem die te sterk bleek voor de Marokkaans-Nederlandse legend. Het gevecht eindigde met zeer verrassend toen Badr aankondigde te willen stoppen met vechten.

Het was vanavond alles of niets tussen Badr Hari en Alistair Overeem die al twee keer eerder tegenover elkaar stonden. Nu jaren later zou beslist worden wie de 1-1 stand zou overtreffen. Tijdens Dynamite!! 2008 verloor Badr van Overeem, om in tijdens de K-1 World Grand Prix 2009 Finale wraak te nemen en te winnen.

Het zat er niet in

Helaas zat dat er voor de topatleet vanavond niet in en moest Badr zijn meerdere erkennen in landgenoot Overeem die voor het eerst sinds jaren na een MMA-carrière terugkeerde na het kickboksen. Na een aantal harde ronde was het voorbij voor Badr. Die aankondigde te denken aan stoppen met kickboksen.

De vechtsportfans zullen hun adem inhouden om te zien wat er nu nog rest voor Badr en zijn toekomst in het kickboksen. Voor Overeem lijkt er een gevecht tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven in het verschiet te liggen. Overeem verklaarde na Badr voor een titelkans te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws