Afgeschreven Kickbokser boekt schokkende overwinning in titelgevecht | video
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Afgeschreven Kickbokser boekt schokkende overwinning in titelgevecht | video

Afgeschreven Kickbokser boekt schokkende overwinning in titelgevecht | video

Afgeschreven Kickbokser boekt schokkende overwinning in titelgevecht | video

Joseph Lasiri schokte de kickbokswereld vandaag met een geweldige overwinning en het ONE strogewicht kampioenschap te winnen tijdens ONE 157 in Singapore vandaag. De nu ex strogewicht Muay Thai koning Prajanchai PK. Saenchai zette zijn titel op het spel tegen Lasiri maar moest opgeven.

Het was als een sprookje, Lasiri begon zijn carrière bij One met een nul tegen vier verliesrecord en dacht dat hij zou worden ontslagen en afgeschreven was door de organisatie. Gelukkig voor Lasiri gaf ONE Championship hem nog een kans en na een paar overwinningen kreeg hij zelfs een titelkans die hij verzilverde vandaag.

Lasiri stond tegenover tegen wereldkampioen Pranjanchai, die ongeveer 400 gevechten had en zwaar favoriet was. Lasiri bewees dat soms sprookjes uitkomen. Als de ONE Championship mannelijke Assepoester was hij het Lasiri die het gevecht domineerde. En na slechts 3 rondes kwam de gehavende kampioen niet meer van zijn kruk.

Bekijk ook

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw's comeback op 6 juli? 'Zo doe je dat'

Live kijken naar kickbokslegende Buakaw’s comeback op 6 juli? ‘Zo doe je dat’

Buakaw Banchamek maakt een comeback.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page