🎥 Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt

🎥 Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt

Afgelopen vrijdagavond, tijdens Budo Sento Championship 3 in Mexico-Stad, ging er nogal wat fout. Tot een paar keer toe werd de verkeerde vechter uitgeroepen tot winnaar.

De omroeper las de scores voor en kende een split decision overwinning toe aan Hector Valenzuela. De scheidsrechter hief echter de hand van Martin Navarro op in plaats van die van Valenzuela.

De commentatoren waren in de war, omdat ze dachten dat Navarro meer dan genoeg had gedaan om de overwinning mee naar huis te nemen. Maar onmiddellijk daarna leek er een correctie te zijn uitgevaardigd en de omroeper gaf opnieuw een oordeel.

Verwarring alom

Weer las hij dezelfde beslissing voor en opnieuw werd Navarro’s hand opgestoken in plaats van Valenzuela, die de aangekondigde winnaar was. Nou, iedereen maakt fouten, maar sommige zijn misschien meer bizar dan andere.

Er was een derde correctie, dezelfde beslissing werd gelezen, maar uiteindelijk werd Valenzuela’s hand opgestoken samen met de call die aankondigde dat hij de winnaar was door middel via een split decision. Het was met recht een verwarrend moment.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page