? Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt

? Afgang! Verkeerde winnaar kickboks wedstrijd bekendgemaakt

Afgelopen vrijdagavond, tijdens Budo Sento Championship 3 in Mexico-Stad, ging er nogal wat fout. Tot een paar keer toe werd de verkeerde vechter uitgeroepen tot winnaar.

De omroeper las de scores voor en kende een split decision overwinning toe aan Hector Valenzuela. De scheidsrechter hief echter de hand van Martin Navarro op in plaats van die van Valenzuela.

De commentatoren waren in de war, omdat ze dachten dat Navarro meer dan genoeg had gedaan om de overwinning mee naar huis te nemen. Maar onmiddellijk daarna leek er een correctie te zijn uitgevaardigd en de omroeper gaf opnieuw een oordeel.

Verwarring alom

Weer las hij dezelfde beslissing voor en opnieuw werd Navarro's hand opgestoken in plaats van Valenzuela, die de aangekondigde winnaar was. Nou, iedereen maakt fouten, maar sommige zijn misschien meer bizar dan andere.

Er was een derde correctie, dezelfde beslissing werd gelezen, maar uiteindelijk werd Valenzuela's hand opgestoken samen met de call die aankondigde dat hij de winnaar was door middel via een split decision. Het was met recht een verwarrend moment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws