Adegbuyi:’Ik moet Badr nog een keer verslaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Adegbuyi:’Ik moet Badr nog een keer verslaan’

Adegbuyi:’Ik moet Badr nog een keer verslaan’

Adegbuyi:'Ik moet Badr nog een keer verslaan'
Benjamin Adegbuyi (links) in gevecht met Badr Hari

Benjamin Adegbuyi versloeg vorig jaar december Badr Hari. De winst die kwam als een verrassing voor velen smaakt naar meer. De Roemeen denkt zelfs al aan een herkansing met de kickbokslegende.

Met de winst op Badr groeide de populariteit van Adegbuyi in zijn eigen land tot meer dan een sterren status. De Roemeen die in veler ogen de underdog was tegen Badr sprak recentelijk in een interview uit hoe hij de winst beleefde.

,,Ik hard en veel gewerkt, ik heb offers gebracht. Ik was ver weg van huis en familie. Het was het langste trainingskamp van mijn leven. Het was geen verrassing voor mij, ik wist welke kwaliteiten ik heb”, zei Adegbuyi tegen Sport Extra RO na het verslaan van Badr Hari in GLORY 76 op 19 december.

Ik gun Badr een herkansing

De Roemeen weet wat het betekent om een legende als Badr te verslaan, waar hij als jongeling tegen op keek. ,,Naast het feit dat Badr een legende is, voor wie ik ’s ochtends wakker werd voor de K-1 in Japan. Wist ik dat hij mijn vechters hart niet had, hij gaf het de laatste tijd steeds op in zijn gevechten”, aldus Adegbuyi.

Op de vraag of de Roemeen Badr een herkansing wil geven antwoordt hij: ,,Ja, ik denk dat het het waard is, ik heb altijd graag herkansingen gegeven aan mensen die dit willen. Het is duidelijk dat ik hem in het geval van een herkansing opnieuw zal moeten verslaan. “

⬇️ LEES OOK ⬇️

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page