Adegbuyi:'Ik moet Badr nog een keer verslaan' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Adegbuyi:'Ik moet Badr nog een keer verslaan'

Adegbuyi:'Ik moet Badr nog een keer verslaan'

Benjamin Adegbuyi versloeg vorig jaar december Badr Hari. De winst die kwam als een verrassing voor velen smaakt naar meer. De Roemeen denkt zelfs al aan een herkansing met de kickbokslegende.

Met de winst op Badr groeide de populariteit van Adegbuyi in zijn eigen land tot meer dan een sterren status. De Roemeen die in veler ogen de underdog was tegen Badr sprak recentelijk in een interview uit hoe hij de winst beleefde.

,,Ik hard en veel gewerkt, ik heb offers gebracht. Ik was ver weg van huis en familie. Het was het langste trainingskamp van mijn leven. Het was geen verrassing voor mij, ik wist welke kwaliteiten ik heb", zei Adegbuyi tegen Sport Extra RO na het verslaan van Badr Hari in GLORY 76 op 19 december.

Ik gun Badr een herkansing

De Roemeen weet wat het betekent om een legende als Badr te verslaan, waar hij als jongeling tegen op keek. ,,Naast het feit dat Badr een legende is, voor wie ik 's ochtends wakker werd voor de K-1 in Japan. Wist ik dat hij mijn vechters hart niet had, hij gaf het de laatste tijd steeds op in zijn gevechten", aldus Adegbuyi.

Op de vraag of de Roemeen Badr een herkansing wil geven antwoordt hij: ,,Ja, ik denk dat het het waard is, ik heb altijd graag herkansingen gegeven aan mensen die dit willen. Het is duidelijk dat ik hem in het geval van een herkansing opnieuw zal moeten verslaan. "

⬇️ LEES OOK ⬇️

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-is-nog-steeds-een-dodelijk-gevaar-in-de-zwaargewicht-divisie/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws