Adegbuyi: Oktober vecht ik, Ben Saddik als tegenstander!
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Adegbuyi: Oktober vecht ik, Ben Saddik als tegenstander!

Adegbuyi: Oktober vecht ik, Ben Saddik als tegenstander!

Adegbuyi: Oktober vecht ik, Ben Saddik als tegenstander?

Benny Adegbuyi zegt 23 oktober in de ring te staan op het Flory 79 evenement in het Gelredome Arnhem. Een tegenstander is nog niet bekend, maar de Roemeen die Badr Hari in zijn laatste uitje knock-out sloeg wil graag tegen Jamal Ben Saddik.

Tegen Pro Sport zegt Adegbuyi zich voor te bereiden op een gevecht in oktober. ,,Het zou Rico, Overeem of Ben Saddik voor de titel kunnen zijn. Het was de discussie in de zomer voor een titelgevecht met Rico, alleen de plannen zijn veranderd en ze willen dat meer mensen tekenen”, zegt de Roemeen.

Zwarte lijst

,,Het is mogelijk dat ze de wedstrijd heroverwegen en iemand anders hebben, maar een van deze top 2-3 zal zijn”, aldus Adegbuyi. (Inmiddels is bekend dat Alistair Overeem de uitdager zal zijn, het interview met Adegbuyi is enkele dagen voor de aankondiging).

Adegbuyi en Ben Saddik stonden eerder tegenover elkaar tijdens Glory 62: Rotterdam, waar de Roemeen ‘KO’ ging tegen Ben Saddik die op zijn beurt met een gebroken hand in de ring stond. Adegbuyi heet Ben Saddik dan wel op zijn lijst staan, echter staat deze op de zwartelijst van de Nederlandse Vechtsportautoriteit.

Het is in feite Ben Saddik verboden op Nederlandse bodem uit te komen. Een beslissing die in twijfel wordt getrokken door insiders om verschillende redenen, een daarvan omdat de vechter de Belgische nationaliteit heeft.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page