ADEGBUYI: 'Ik heb lang gewacht op het gevecht tegen Badr' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ADEGBUYI: 'Ik heb lang gewacht op het gevecht tegen Badr'

ADEGBUYI: 'Ik heb lang gewacht op het gevecht tegen Badr'
ADEGBUYI: 'Ik heb lang gewacht op het gevecht tegen Badr'

Maandag maakte GLORY Kickboxing bekend dat het GLORY 76 event op 7 november plaats zal vinden. Zonder publiek maar wel met legende Badr Hari.

Benjamin Adegbuyi zal de tegenstander zijn van Badr Hari, een locatie is nog onbekend. Gesproken wordt over een gesloten event en zonder publiek. Maar dat zal de vechters weinig uitmaken, die willen graag weer de ring in.

Badr verklaarde al op Instagram de zwaargewicht divisie terug te gaan brengen waar hij hoort. Ook Adegbuyi zegt in een interview met Prosport dat het gevecht tegen Badr is waar hij altijd op heeft gewacht.

Dankbaar

"Het is de wedstrijd waarop ik heb gewacht sinds ik begon met kickboksen. Het feit dat ik hier ben gekomen is te danken aan de mensen die me zelfs in moeilijke tijden hebben gesteund. Op 7 november wil ik alle Roemenen vreugde bieden ”, zei Adegbuyi tegen ProSport.

Op 35-jarige leeftijd neemt Adegbuyi de 3e plaats in de zwaargewicht divisiebij GLORY. In zijn carrière boekte hij 34 overwinningen en slechts 6 nederlagen. Dit maakt hem een stevige tegenstander voor Badr.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws