Adegbuyi: 'Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Adegbuyi: 'Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico'

Adegbuyi: 'Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico'

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende plaatste de Roemeen zich als eerste in lijn voor een gevecht met GLORY Kampioen Rico Verhoeven.

In een interview vandaag met AS.RO Live zegt Adegbuyi dat naast Verhoeven zijn trainingsmaat en goede vriend, een herkansing met Badr ook niet uitgesloten is. Zelfs een gevecht met Jamal Ben Saddik die afzegde tegen Verhoeven in januari zou tot de mogelijkheden behoren.

,,Ik weet niet wat de toekomst biedt, ik wacht op nieuwe informatie van Glory. Een match met Rico is mogelijk, het is mogelijk met Badr, een herkansing met Jamal is ook mogelijk. Uiteraard wacht ik om te zien wat Glory wil", zegt de Roemeen.

Verdiende titelkans

Over een gevecht met Verhoeven is Adegbuyi duidelijk hij verdiende immers een kans met het verslaan van Badr. ,,Door te winnen met Badr Hari verdiende ik het recht om voor de titel te vechten, maar je weet hoe het zit in de grote organisaties, het is niet aan mij", zegt Adegbuyi.

Een gevecht met Verhoeven zal voor beide topatleten een extra dimensie meebrengen. Adegbuyi en Verhoeven zijn trainingsmaten en vrienden. Echter liet Verhoeven al blijken dat in de ring andere regels gelden. En de strijd net zo hard zal zijn als tegen welke willekeurigere tegenstander ook.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/brute-afstraffing-mma-vechter-schuld-scheidsrechter-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws