Adegbugi: 'Eerst pak ik Ben Saddik, daarna Plazibat' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Adegbugi: 'Eerst pak ik Ben Saddik, daarna Plazibat'

Adegbugi: 'Eerst pak ik Ben Saddik, daarna Plazibat'

Benjamin Adegbuyi staat op 20 augustus tegenover oud-rivaal Jamal Ben Saddik tijdens Glory 81 in Dusseldorf, Duitsland. Een ding is voor de Roemeen zeker, hij gaat als winnaar naar huis.

In een interview met onze site verteld Adegbuyi dat zijn laatste gevecht met Ben Saddik hem nog vers in het geheugen staat. ,,Ik was niet fit en moe en weet dat in een normaal gevecht ik Ben Saddik aan kan", zegt de Roemeen tegen Tim Wheaton. Adegbuyi vochten in 2018 tijdens een toernooi tegen elkaar waar meerdere kickboksers een aantal gevechten op dezelfde avond hadden.

De Roemeen traint met Glory Kampioen Rico Verhoeven die vorig jaar Ben Saddik in een monstergevecht uitschakelde. ,,Rico weet hoe de beste versie van Ben Saddik vocht de afgelopen keer, daar heb ik veel aan. " Op de vraag of er een gevecht ooit komt tegen Verhoeven zegt Adegbuyi een andere prio te hebben.

,,Ik zou het liefst tegen Antonio Plazibat vechten. Dat gevecht wilde ik eerder dan tegen Ben Saddik. Ik ben de betere vechter en wil dat bewijzen. Dus nu eerst Ben Saddik, dan Plazibat en dan misschien Rico", aldus Adegbuyi. Die overigens voorspelt dat Badr Hari zal winnen van Alistair Overeem op 8 oktober dit jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws