Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

Op 8 december is het zover, GLORY 62 in Rotterdam. Het beloofd een knaller van een reeds succes vol jaar voor de grootste kickboks organisatie ter wereld te worden. Heb je nog geen kaarten gekocht? Haast je dan want er valt iets te winnen.

Het event zal een aantal van de beste GLORY vechters de revue laten passeren. Acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie strijden in een toernooi op één avond om het prijzengeld van in totaal $ 150.000,-. Zo ook Jamal Ben Saddik, die recentelijk Badr Hari uitnodigde voor een gevecht.

Naast Ben Saddik is tweevoudig titeluitdager en drievoudig zwaargewichttoernooiwinnaar Benjamin Adegbuyi, als nummer 1 geplaatst vanwege drie zeges op rij. Ben Saddik is de nummer 2 van het toernooi.

WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik!

De overige zes deelnemers aan het toernooi worden willekeurig ingedeeld tijdens een persconferentie later deze maand. Naast de hoofdprijs van $ 100.000,- voor de winnaar van het toernooi, wordt de runner-up van het toernooi beloond met $ 30.000,-. Elke andere vechter die de halve finale bereikt ontvangt $ 10.000,-.

Als extra kers op de taart maakt een gelukkige fan die online een kaart koopt, kans op de (gesigneerde) handschoenen van Ben Saddik. Maak gebruik van promo code: VECHTSPORTINFO op de TICKET pagina en je maakt gelijk kans op deze unieke Bokshandschoenen!

Wie wordt de winnaar?

Nog geen kaarten voor GLORY 62 Rotterdam? Bestel ze dan via deze link: https://bit.ly/2qz2Xv3. De Bokshandschoenen zullen overhandigd worden aan de winnaar tijdens het event op 8 december in Rotterdam. Zien wij je daar?

*Exclusieve actie GLORY Kickboxing i.s.m. Vechtsport Info.

Bekijk ook

Jamal Ben Saddik: “Rico je hebt helemaal geen keuze”

Vandaag poste GLORY Kickboxing Wereldkampioen Rico Verhoeven op Instagram de vraag tegen wie zijn fans ...

GLORY 64 Strasbourg: Veel Nederlandse vechters op de kaart

GLORY Kickboxing heeft vandaag bekendgemaakt dat de organisatie op zaterdag 9 maart naar Frankrijk zal ...

Comeback: Kickbokser Andy Ristie keert terug naar de ring

Het was een lange tijd stil rond kickbokser Andy Ristie, de vechter die in het ...