Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

ACTIE: WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik

Op 8 december is het zover, GLORY 62 in Rotterdam. Het beloofd een knaller van een reeds succes vol jaar voor de grootste kickboks organisatie ter wereld te worden. Heb je nog geen kaarten gekocht? Haast je dan want er valt iets te winnen.

Het event zal een aantal van de beste GLORY vechters de revue laten passeren. Acht van de beste vechters uit de zwaargewichtdivisie strijden in een toernooi op één avond om het prijzengeld van in totaal $ 150.000,-. Zo ook Jamal Ben Saddik, die recentelijk Badr Hari uitnodigde voor een gevecht.

Naast Ben Saddik is tweevoudig titeluitdager en drievoudig zwaargewichttoernooiwinnaar Benjamin Adegbuyi, als nummer 1 geplaatst vanwege drie zeges op rij. Ben Saddik is de nummer 2 van het toernooi.

WIN de Bokshandschoenen van Jamal Ben Saddik!

De overige zes deelnemers aan het toernooi worden willekeurig ingedeeld tijdens een persconferentie later deze maand. Naast de hoofdprijs van $ 100.000,- voor de winnaar van het toernooi, wordt de runner-up van het toernooi beloond met $ 30.000,-. Elke andere vechter die de halve finale bereikt ontvangt $ 10.000,-.

Als extra kers op de taart maakt een gelukkige fan die online een kaart koopt, kans op de (gesigneerde) handschoenen van Ben Saddik. Maak gebruik van promo code: VECHTSPORTINFO op de TICKET pagina en je maakt gelijk kans op deze unieke Bokshandschoenen!

Wie wordt de winnaar?

Nog geen kaarten voor GLORY 62 Rotterdam? Bestel ze dan via deze link: https://bit.ly/2qz2Xv3. De Bokshandschoenen zullen overhandigd worden aan de winnaar tijdens het event op 8 december in Rotterdam. Zien wij je daar?

*Exclusieve actie GLORY Kickboxing i.s.m. Vechtsport Info.

Bekijk ook

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

REGIO NIEUWS UITGELICHT