Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Docuserie kickbokslegende Badr Hari smaakt naar meer

Docuserie kickbokslegende Badr Hari smaakt naar meer

Zaterdag werd de docuserie over Badr Hari gelanceerd op Videoland, een blik op het heden verleden en de toekomst van de kickbokslegende.

De makers van de docuserie zijn er in geslaagd een beeld neer te zetten zoals nooit tevoren over Badr, Videoland zond zaterdag de eerste 2 episodes uit, de 3e en laatste zal zaterdag 28 december te zien zijn een week na de rematch met GLORY Kickboxing wereldkampioen Rico Verhoeven.

In de docuserie zien wij een terugblik in het verleden van Badr, weergegeven met een aantal foto’s en video’s uit zijn jongere jaren. Zo komt zijn eerste trainer aan het woord die zich nog goed herinnert dat Badr zonder vrees de ring in ging als kind, terwijl leeftijd genoten het zweet in de handen hadden staan van de zenuwen.

Emoties en wijsheid

Ook zien wij een emotionele Badr die verteld over de ziekte en het overlijden van zijn zus en hoe dit zijn eerste partij tegen Verhoeven beïnvloedde. Ook zijn donkere periode compleet met gevangenisstraf blijft niet onbelicht, ook daar spreekt de kickbokser open, voorla over het gemis van zijn gezin.

“Iedereen heeft het erover dat de weg naar de wedstrijd het mooiste is, maar dat is niet zo. Je loopt deze weg alleen, eet alleen, traint alleen en bent alleen, “zegt Badr wiens gezien in Marokko verblijft. Als afsluiter zegt Badr: “van praten is nog nooit iemand knock-out gegaan, van deze twee wel, “duidend op zijn twee vuisten.

Bekijk ook

🎥 VIDEO: Thaiboks scheidsrechter doet knock-outje mee

Tijdens de wekelijkse Muay Hardcore show in Thailand

GLORY Kickboxing tekent toptalent Bowie Zonneveld

FOTO: Team Spirit Bowie Zonneveld (R) met coach Dick Vrij (M) en Jos van Belzen ...

ONE Championship tekent Thaiboks kampioen Superbon Banchamek

ONE Championship heeft naar verluidt de Thaiboks kampioen Superbon Banchamek getekend. Superbon staat momenteel op ...