57 jarige Michael Nunn verslaat Pat Miletich in kickbokswedstrijd
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 57 jarige Michael Nunn verslaat Pat Miletich in kickbokswedstrijd

57 jarige Michael Nunn verslaat Pat Miletich in kickbokswedstrijd

57 jarige Michael Nunn verslaat Pat Miletich in kickbokswedstrijd

Toen voor het eerst werd gesproken over de match tussen wereldkampioen middengewicht koning Michael Nunn en voormalig MMA-ster Pat Miletich, zei iedereen dat het een grap was.

Het gevecht vond gisteravond echter toch plaats op de Mississippie Valley Fairgrounds in Davenport. En de 57-jarige Nunn won de strijd. Nunn, had zijn eerste ringactie sinds 2002 nadat hij vorig jaar uit de gevangenis was vrijgelaten.

Nog een keer

Nunn won een vierronde beslissing over de 52-jarige Miletich. En van Nunn werd algemeen verwacht dat hij gisteravond zou verliezen, omdat hij niet eerder in een kickbokswedstrijd hadden gevochten en naar verluidt slechte knieën hadden.

Zowel Nunn als Jones kruisten nooit paden toen ze allebei jong waren, toen de twee eind jaren negentig vochten in super-middengewicht en licht-zwaargewicht. Misschien wordt er gekeken naar een rematch van deze senior voor 2020 of 2021?

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page