4 TEGEN 4: Tag team kickboks eliminatie wedstrijd (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

4 TEGEN 4: Tag team kickboks eliminatie wedstrijd (video)

4 TEGEN 4: Tag team kickboks eliminatie wedstrijd (video)

Vechten als Spartanen is het motto tijdens de Team combat kickboks toernooien in Rusland. Een 4 tegen 4 tag team kickboks eliminatior.

Het NS Team vs Kuznya Team vocht recentelijk de eerste kwartfinale uit in mei op weg naar de finale later in 2020. In Rusland neemt men het niet zo nauw ondanks de corona besmettingen want publiek bleek toegestaan.

De organisatie beschrijft het Team Combat als een ongekende gebeurtenis in de wereld van vechtsporten. "Team Combat-show die geen gelijke in de wereld heeft. Het kampioenschap werd bijgewoond door 8 teams uit de hele Russische Federatie. "

Kampioenschap

De gevechten werden in één nacht gehouden volgens het Olympische systeem waarbij het verliezende team wordt uitgeschakeld en het winnende team naar de volgende ronde gaat.

Het team dat het kampioenschap won, kreeg de kans om Rusland te vertegenwoordigen in het wereldkampioenschap dat in 2020 wordt gehouden. Wanneer is nog niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws