11-jarige Djenna Jacobs Europees kampioen kickboksen Nieuws
Nieuws

11-jarige Djenna Jacobs Europees kampioen kickboksen

11-jarige Djenna Jacobs Europees kampioen kickboksen
11-jarige Djenna Jacobs Europees kampioen kickboksen

De 11-jarige Djenna Jacobs uit Nijmegen deed afgelopen weekend mee aan de Europese kampioenschappen van de WTKA kickboksen. Samen met haar trainers Joop Ubeda van Ubeda Sports Nijmegen en Semih Yologlu van Fight Academy Almelo waren ze afgereisd naar het Engelse Barnsley.

Tijdens het Europees kampioenschappen van de WTKA kickboksen heeft Djenna de eerste prijs behaald en mag zich WTKA Sandee Europees kampioen 2019 noemen.

WFMC kickboks IDM 2019

Een week eerder reisden ze samen met haar twee trainers nog naar het Duitse Leverkusen om te strijden voor de WFMC kickboks IDM 2019. Ook daar haalde de 11-jarig de eerste prijs binnen in haar gewichtsklasse tot 34 kg. In één week tijd mag ze zich twee keer kampioen tot 34 kg van 2019 noemen.

Open Duits Kampioen 2019

Deze beide titels waren niet de enige titels die Djenna in 2019 binnensleepte. Afgelopen februari werd Djenna in het Duitse Mullheim Open Duits Kampioen 2019. De titel werd uitgereikt door de WFCA.

Djenna zal 11 mei aanstaande in Geleen meedoen voor de Open Dutch Titel van de WFCA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws