100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht

100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht

100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht

Andrew Tate de controversiële voormalige wereldkampioen kickboksen is onlangs enorm populair geworden op TikTok en miljoenen verdiend. De kickbokser heeft zijn eerdere uitdaging aan YouTube-ster Jake Paul verdubbeld tot maar liefst 100 miljoen om te komen vechten.

De zoon van een internationale schaakmeester, Tate heeft onlangs ongekende populariteit bereikt op TikTok. De kickbokser pronkt met zijn extravagante levensstijl op Instagram en beweert verschillende high-end supercars te bezitten. Zoals een limited-edition Bugatti Chiron die naar schatting 3,4 miljoen kost.

100 miljoen om te vechten

Tate, 35, beweert 87 gevechten en negen verliezen te hebben gehad in zijn succesvolle kickbokscarrière. De internet ster heeft ook deelgenomen aan MMA en behaalde een amateur overwinning op voormalig UFC-middengewicht Luke Barnatt. Hij daagde Paul voor het eerst uit voor een gevecht in 2020 en bood hem $ 3 miljoen aan.

Tate houdt vol dat hij de vloer zou aanvegen met Paul in een gevecht, maar geeft toe dat hij de YouTube-ster respecteert omdat hij slim is geweest in het promoten van zichzelf sinds hij overstapte naar boksen. ,,Ik heb geen hekel aan hem, ik begrijp hem, maar ik wil iets duidelijk maken, ik zou nog steeds de levende fuck uit Jake Paul trappen”, vertelde hij aan The Fellas podcast.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page