100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht

100 miljoen! Kickbokser daagt Jake Paul uit voor gevecht

Andrew Tate de controversiële voormalige wereldkampioen kickboksen is onlangs enorm populair geworden op TikTok en miljoenen verdiend. De kickbokser heeft zijn eerdere uitdaging aan YouTube-ster Jake Paul verdubbeld tot maar liefst 100 miljoen om te komen vechten.

De zoon van een internationale schaakmeester, Tate heeft onlangs ongekende populariteit bereikt op TikTok. De kickbokser pronkt met zijn extravagante levensstijl op Instagram en beweert verschillende high-end supercars te bezitten. Zoals een limited-edition Bugatti Chiron die naar schatting 3,4 miljoen kost.

100 miljoen om te vechten

Tate, 35, beweert 87 gevechten en negen verliezen te hebben gehad in zijn succesvolle kickbokscarrière. De internet ster heeft ook deelgenomen aan MMA en behaalde een amateur overwinning op voormalig UFC-middengewicht Luke Barnatt. Hij daagde Paul voor het eerst uit voor een gevecht in 2020 en bood hem $ 3 miljoen aan.

Tate houdt vol dat hij de vloer zou aanvegen met Paul in een gevecht, maar geeft toe dat hij de YouTube-ster respecteert omdat hij slim is geweest in het promoten van zichzelf sinds hij overstapte naar boksen. ,,Ik heb geen hekel aan hem, ik begrijp hem, maar ik wil iets duidelijk maken, ik zou nog steeds de levende fuck uit Jake Paul trappen", vertelde hij aan The Fellas podcast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws