10 seconden! Overeem: 'Snel einde Verhoeven gevecht' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan. De persconferentie die wel iets weghad van een talkshow kende een relaxte sfeer. Toch zegt Overeem er niet te lang over willen doen om het gevecht met Verhoeven.

De verzamelde pers kreeg de kans om vragen te stellen aan beide vechters. Ook Overeem stelde tussendoor vragen aan Verhoeven. Iets wat je zelden ziet in een eerste ontmoeting tussen vechters die tegen elkaar de ring in gaan.

Overeem had niet verwacht ooit weer te gaan kickboksen en zegt dat op straat een gevecht zo klaar zou zijn. ,,Op straat als ik Rico tegen zou komen verliest hij, ik vecht op straatregels en Rico op kickboksregels”, zegt Overeem. ,,Deze zijn nogal anders. Overeem sprak vol met respect over zijn rivaal en zegt dat deze het kickboksen groot heeft gemaak; ,,Zonder Rico was het kickboksen niet waar het nu is. “

Ik heb hem gevoeld

De Glory kampioen trainde ooit met Overeem in 2012. ,,We hebben in de ring gestaan maar dat was trainen”, zegt Verhoeven. Overeem reageerde en zei; ,,Ik heb hem gevoeld en breng mijn gamelan, ik ga niet zeggen wat het is maar ik ben voorbereidt. “

Op de vraag aan Overeem hoelang seconden het zal duren 10 of meer zei Overeem; Laten wij het op die 10 houden. ” De staredown was zeer respectvol en eindigde zelfs zeer vriendschappelijk. Op 23 oktober als beide vechters elkaar treffen in het Gelredome zal dit ongetwijfeld anders zijn.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page