10-jarige kickbokser wint € 113.000 in wedstrijd! 'Wonderkind' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 10-jarige kickbokser wint € 113.000 in wedstrijd! ‘Wonderkind’ (video)

10-jarige kickbokser wint € 113.000 in wedstrijd! ‘Wonderkind’ (video)

10-jarige kickbokser wint € 113.000! 'Wonderkind' (video)

Yodpetchek UFAboomdeksian (10) vocht afgelopen vrijdag tegen Jakkrit YutSurat op hetzelfde event als de Muay Thai-sensatie Rodtang. De twee jongens vochten in het Siam Omnoi Stadium voor een beloning van 4 miljoen baht wat ongeveer 113.000 Euro is. Dit is leven veranderend geld voor het jonge talent.

“Wonderking Yodpetchek” versloeg zijn tegenstander Jakkrit na een oorlog van 5 rondes waarbij beide kickbosers een buslading supporters meebrachten. YodpetchEk UFAboomdeksian ontving ook nog eens een bonus van 200.000 baht na het winnen van de hoofdprijs.

Wat een geld

Er was een nevenweddenschap van 4 miljoen baht of € 113.000 gedaan op winst van Yodpetchek. Deze werd overmand door emotie na het winnen van het gevecht en het geld, hij zal ongetwijfeld nog lang de lokale held zijn.

Yodpetchek heeft een talentvolle tweelingbroer die ook kickbokser is. De twee vochten vorig jaar op hetzelfde evenement.

Bekijk ook

'Knock-outs en gebroken ego's! Sensatie bij LFL 5 MMA-event Amsterdam (video)

Knock-outs en sensatie bij LFL 5 MMA-event Amsterdam (video)

Levels Fight League bracht vandaag een goed gevuld MMA-event van wereldformaat. Met topnamen als Tom Breese en Ammari Diedrick op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page