10-jarige kickbokser Amira Tahri krijgt eigen tv documentaire Nieuws
Nieuws

10-jarige kickbokser Amira Tahri krijgt eigen tv documentaire

10-jarige kickbokser Amira Tahri krijgt eigen tv documentaire
10-jarige kickbokser Amira Tahri krijgt eigen tv documentaire

Videoland maakt een documentaire over 10-jarige kickbokster Amira Tahri.

De 10-jarige kickbokster Amira Tahri is viervoudig wereldkampioen kickboksen en heeft 100.000 volgers op Instagram. Als een van de eerste kickboks talenten wordt zij gesponsord door het sportmerk Nike.

Amira is te zien in een 50-minuten durende documentaire bij Videoland. In de documentaire Amira geeft de Nederlands Marokkaanse kickbokster voor het eerst een kijkje in haar dagelijks leven.

Groot talent

De rode draad in het portret is de relatie tussen de wereldkampioene en haar vader, die niet alleen haar vader, maar ook haar coach is. “Amira is een wonderkind, ze kan alles. Als we bij haar trainingen filmden had ik soms het gevoel dat ik naar iets bovennatuurlijks stond te kijken, "zegt Elza Jo Tratlehner de maker van de docu.

Amira kickbokst al vanaf haar zevende. Naast vier wereldtitels heeft ze ook al vier Europese titels op haar naam staan. De populariteit van de wereldkampioene neemt elke dag toe. De documentaire is vanaf 9 april te zien bij Videoland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws