10 JAAR LATER: Kickbokser Hesdy Gerges bekent drugssmokkel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

10 JAAR LATER: Kickbokser Hesdy Gerges bekent drugssmokkel

10 JAAR LATER: Kickbokser Hesdy Gerges bekent drugssmokkel
10 JAAR LATER: Kickbokser Hesdy Gerges bekent drugssmokkel

Amsterdamse topvechter Hesdy Gerges bekent alsnog: ‘Ik haalde 128 kilo cocaïne op’ zo schrijft het Parool woensdag. Dit naar aanleiding van het boek over het leven van de kickbokser.

In het boek geschreven door criminoloog Frank van Gemert, is Gerges openhartig over zijn verleden ook de donkere kant er van. Zo raakte hij betrokken bij drugssmokkel welke hij tot nu ontkende.

Gerges werd in 2010 in Antwerpen gepakt voor het invoeren van 128 kilo cocaïne. Hij bleef dit ontkennen in wat hij zegt tactiek was. Hij kreeg 4.5 jaar gevangenisstraf. Ook verteld Gerges over andere zaken uit zijn verleden.

Topkickbokser

Zo was hij betrokken bij een ruzie in een Amstelveens cafe in 2014. Het ging over geld van een inbraak, tijdens de ruzie sloeg hij een van de ruziezoekers in coma. Een andere een gebroken neus. Het is niet alleen kommer en kwel in het leven van Gerges.

Hij ontplooit zich tot een topkickboksers, vocht tegen grote namen zoals Badr Hari bij GLORY Kickboxing. In zijn boek zegt Gerges dat hij blij is dat hij op het goede pad terecht kwam. Lees hier meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws