'1 klap of trap is genoeg'! Wrzosek deed wat voorzien was Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'1 klap of trap is genoeg'! Wrzosek deed wat voorzien was

'1 klap of trap is genoeg'! Wrzosek deed wat voorzien was

Nick Hemmers de topcoach van Hemmers Gym uit Breda stond afgelopen zaterdag in de hoek van Arkadiusz Wrzosek die Badr Hari knock-out trapte. De Pool werd 3 keer neergehaald maar overleefde wonderbaarlijk.

Tegen Omroep Brabant zegt Hemmers dat aan de traptechniek van Wrzosek flink gesleuteld was en dat in de wedstrijd precies gebeurde wat er besproken was. ,,Het was ook een tactiek om deze trap als verrassing te gebruiken", zegt Hemmers.

Niet voorzien

,,We hadden het scenario natuurlijk niet voorzien, eerst zelf drie keer naar neergaan. Maar bij kickboksen is één klap of trap voldoende om een ​​spel te veranderen. " Badr leek aan de winnende hand, en de fans waren dan ook geschokt dat deze 'KO' op het canvas lag.

Vandaag werd bekend dat er geruchten gaan dat Badr zijn Biceps spier zou zijn gescheurd. Een blessure die heel lang nodig heeft om te genezen en in sommige gevallen levens veranderend kan zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws