Kickboks moeder slaat Ninja overvaller van zich af Nieuws
Nieuws

Kickboks moeder slaat Ninja overvaller van zich af

Kickboks moeder slaat Ninja overvaller van zich af
Kickboks moeder slaat Ninja overvaller van zich af

Dat kickboksen niet alleen goed is voor je lichaam als sport. Maar ook je leven kan redden bewijst Myka Meier.

De jonge moeder werd overvallen door een man gekleed in een Ninja pak. Het voorval gebeurde maandagmorgen toen Myka met haar 3-jarige dochter Valentina op straat in New York aan het wandelen was zo meld de Amerikaanse media.

Als een ninja

"Het enige wat ik op dat moment wist, was dat ik mijn kind moest beschermen. Dat was het enige dat ertoe deed," zegt Myka Meier. De man, die van top tot teen een zwart ninjakostuum droeg, wilde de tas van Myka stelen.

Myka die een bekende etiquette-expert is en kinderen leert hoe om te gaan met noemen en waarden, volgt al jaren kickbokslessen. 'Ik was aan het schoppen. Ik schreeuwde. Ik wist niet dat ik in staat was om zoveel lawaai te maken, 'zei Meier. "Ik vocht tegen hem op alle mogelijke manieren."

Blauwe plekken

Op het tumult kwamen een aantal mesen af waaronder een aantal stratenmakers en een portier van een groot gebouw. Deze overmeesterde de 41 jarige Casique Roman en hielden hem onder bedwang totdat de politie kwam die hem arresteerde.

Meier zei dat ze tijdens de aanval haar hoofd heeft gestoten en wat blauwe plekken op haar lichaam heeft. "Toen ik röntgenfoto's ging maken, vond iedereen het interessant dat ik etiquettelessen geef", zei Meier. "Maar ik zeg dit de hele tijd:‘ Verwar mijn vriendelijkheid niet met zwakte. ''

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws