Home / Nieuws / Kickboks kampioen Jorina Baars zoekt tegenstander durf jij de ring in?

Kickboks kampioen Jorina Baars zoekt tegenstander durf jij de ring in?

Jorina Baars is op zoek naar een tegenstander, maar wie durft?

Eerder afgelopen week deed de Bellator kampioen een aankondiging dat er nieuws zou komen over haar volgende partij, echter doet zij nu via Instagram een oproep wie er met haar de ring in wil. “I will fight everyone 145 pound 65.6 kg.┬áLet me know Jorina Baars vs ???? Bellator Kickboxing rules. een duidelijke boodschap dus voor een eventuele tegenstander.

Gevecht op Bellator regels

Als je de boodschap goed leest die Baars plaatst staat er dat de eventuele partij plaats zal vinden op Bellator regels, dit maakt het zeer interessant want zij is de huidige ISKA weltergewicht kampioene, betekent dit dat deze vacant gesteld wordt? Je moet overigens wel van goede huize komen als je denkt een kans te maken tegen Jorina Baars, een doorgewinterde vechter met een indrukwekkend record van maar liefst 44 winstpartijen, 3 maal onbeslist en geen enkel verlies. Bovendien is zij de enige die er in geslaagd is om UFC kampioene Cris Cyborg te verslaan. Dus voor je reageert tel je knopen.

Wie gaat de tegenstander van Jorina Baars worden?

Wij zijn wel erg benieuwd wie de spreekwoordelijke handschoenen op durft te nemen tegen Jorina, ook al mocht je niet winnen je maakt je in ieder geval onsterfelijk. Er loopt ook in Nederland vast wel genoeg talent rond die het zou aandurven, ben jij dat zelf of ken je iemand? Wij zullen het in ieder geval blijven volgen…. Want als het tot een partij komt wordt het vast een knaller.

Bekijk ook

­čÄą KNOCK-OUT DRAMA: Derrick Lewis sloopt Aleksei Oleinik

Het leek er even niet goed uit te zien voor Derrick Lewis in zijn strijd ...

UITSLAGEN UFC VEGAS 6: Lewis vs. Oleinik

Het “UFC Vegas 6” werd bekroond door een zwaargewicht headliner. Met keiharde veteraan Derrick Lewis ...

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page