Kickboks kampioen Jorina Baars zoekt tegenstander durf jij de ring in? Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioen Jorina Baars zoekt tegenstander durf jij de ring in?

Kickboks kampioen Jorina Baars zoekt tegenstander durf jij de ring in?

Jorina Baars is op zoek naar een tegenstander, maar wie durft?

Eerder afgelopen week deed de Bellator kampioen een aankondiging dat er nieuws zou komen over haar volgende partij, echter doet zij nu via Instagram een oproep wie er met haar de ring in wil. "I will fight everyone 145 pound 65.6 kg. Let me know Jorina Baars vs ???? Bellator Kickboxing rules. een duidelijke boodschap dus voor een eventuele tegenstander.

Gevecht op Bellator regels

Als je de boodschap goed leest die Baars plaatst staat er dat de eventuele partij plaats zal vinden op Bellator regels, dit maakt het zeer interessant want zij is de huidige ISKA weltergewicht kampioene, betekent dit dat deze vacant gesteld wordt? Je moet overigens wel van goede huize komen als je denkt een kans te maken tegen Jorina Baars, een doorgewinterde vechter met een indrukwekkend record van maar liefst 44 winstpartijen, 3 maal onbeslist en geen enkel verlies. Bovendien is zij de enige die er in geslaagd is om UFC kampioene Cris Cyborg te verslaan. Dus voor je reageert tel je knopen.

Wie gaat de tegenstander van Jorina Baars worden?

Wij zijn wel erg benieuwd wie de spreekwoordelijke handschoenen op durft te nemen tegen Jorina, ook al mocht je niet winnen je maakt je in ieder geval onsterfelijk. Er loopt ook in Nederland vast wel genoeg talent rond die het zou aandurven, ben jij dat zelf of ken je iemand? Wij zullen het in ieder geval blijven volgen.... Want als het tot een partij komt wordt het vast een knaller.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws