Kickboks kampioen Jorina Baars daagt Braziliaanse reuzin uit Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioen Jorina Baars daagt Braziliaanse reuzin uit

Kickboks kampioen Jorina Baars daagt Braziliaanse reuzin uit
Kickboks kampioen Jorina Baars daagt Braziliaanse reuzin uit

Jorina Baars versloeg in 2014 de voormalige UFC-kampioen Cris Cyborg, zal 2019 het jaar zij dat Baars de hartsvriendin van Cyborg in de ring zal ontmoeten.

Cyborg is zeer goede vrienden met de Braziliaanse uit de kuiten gewassen Gaby Garcia. De reuzin doet veel hoofden omdraaien als zij in het openbaar verschijnt. Garcia die zowel geschoold is in kickboksen, MMA en BJJ (Brazilian Jiu Jitsu), is niet voor een kleintje vervaart.

De spierbonk Garcia die veel vrouwelijke vechters afschrikt staat klaarblijkelijk op de hitlist van Baars. Op Instagram plaatste zij vandaag een foto van zichzelf met Cyborg na hun wedstrijd in 2014 voor de Lion fight wereldfielt die Baars mee naar huis nam.

Gevecht in april

"Tbt March 2014 when I won my fight in Las Vegas @lionfightofficial for the #welterweight title against @criscyborg, First cyborg next @gabigarciaofficial ??? " Meldt Baars op Instagram.

LEES OOK: Rematch tussen Jorina Baars en Anissa Haddaoui

De boodschap lijkt duidelijk, Garcia mag als het aan Baars ligt de ring in met de nuchtere Noord Hollandse. Eerst staat Baars tegenover Anissa Haddaoui tijdens het WFL event in Almere op 20 april aanstaande. Dit is een rematch tussen beide vechters. Of Garcia de strijd aan durft met Baars en of zij zal reageren zal de toekomst uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws