Kickboks Gym toch open ondanks coronavirus verbod Nieuws
Nieuws

Kickboks Gym toch open ondanks coronavirus verbod

Kickboks Gym toch open ondanks coronavirus verbod
Kickboks Gym toch open ondanks coronavirus verbod

Overal ter wereld zijn sportscholen gebonden aan knevelende coronamaatregelen.

Deze beperkende maatregelen beginnen sportschool eigenaren de keel uit te hangen zo ook die van Badger Combatives, een sportschool in Galesburg, Illinois Amerika. De sportschool geeft les in zelfverdediging en cardio-kickboksen.

Eigenaar Beau Admire zegt dat Badger Combatives een familiebedrijf is en ze kunnen het niet langer volhouden om de deur gesloten te houden. Via een advocaat startte Admire een kortgeding waar hij de staat Illinois 48 uur gaf om te reageren.

Dan maar naar de rechter

Deze 48 uur zijn inmiddels om wat volgens Admire hem juridische toestemming geeft om te openen. “Onze advocaat heeft duidelijk gemaakt dat hij het gevoel had dat alles in het proces goed genoeg is om door te gaan, vooral omdat er niet is gereageerd ", zegt Admire tegen WGIL.

Of het in Nederland zo makkelijk is om op deze manier bij de overheid een opening af te dwingen is niet opportuun te noemen. Afgelopen week spande sportschool keten Big Gym een kortgeding aan tegen de staat, deze is nu in behandeling.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws