Kickboks film “A Prayer Before Dawn” vanaf morgen in de bioscoop – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickboks film “A Prayer Before Dawn” vanaf morgen in de bioscoop

Kickboks film “A Prayer Before Dawn” vanaf morgen in de bioscoop

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt de film “A Prayer Before Dawn” een Britse kickbokser die in de gevangenis wordt gegooid in Thailand en zich een weg omhoog baant door deel te nemen aan toernooien. A24 debuteerde al eerder met de spannende eerste trailer, die de authenticiteit van de film liet zien, die op locatie en met echte gevangenen is gemaakt. Nu komt hij dus voor het brede publiek uit, onze redactie heeft de film al mogen bekijken en het is een die je niet mag missen.

A Prayer Before Dawn vanaf morgen in de bioscopen te zien

Ben je benieuwd naar deze film over het leven van deze jonge vechter, dan kun je deze vanaf morgen in de landelijke bioscopen gaan bekijken. De film laat je weten dat het vanaf het begin iets anders is dan andere. Het opent met een aantal zeer vertrouwde beelden van een vechter die zijn handen inwikkelt, over zijn armen wrijft en zich klaarmaakt voor een wedstrijd. Deze vechter is Billy Moore (Joe Cole, van “Peaky Blinders”) en aan zijn accent kunnen we horen dat hij een Engelsman is. Maar dan doet de Brit iets onverwachts: hij gaat naar de badkamer en freebases een flinke lijn heroïne. Een paar minuten later en Moore’s drugsverslaving (hij lijkt ook een dealer te zijn) heeft hem in de greep gekregen en dat is waar de zaken vervelend worden.

Een must see film voor de echte vechtsport fan

Meer gaan wij niet verklappen over deze film die elke echte vechtsport fan zou moeten gaan bekijken, het zit vol met spanning en komt zeer authentiek over. Dit komt voornamelijk dat de film op locatie is geschoten en met medewerking van de Thaise justitie en echte gevangenen. Ga hem zien deze mag je echt niet missen.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page