Kick & Zumba for life 2017, doe mee en steun het KWF! Nieuws
Nieuws

Kick & Zumba for life 2017, doe mee en steun het KWF!

Kick & Zumba for life 2017, doe mee en steun het KWF!

Steun het KWF via Kick & Zumba for life 2017

Na het grote succes van Kick & Zumba for Life 2016, wordt dit evenement morgen 11 juni herhaalt. Ook dit jaar gaat de volledige opbrengst naar het KWF voor SamenLoop voor Hoop team HSIS.
Noteer alvast in je agenda: zondag 11 juni van 10.00 -14.00 uur. Er is nog ruimte dus meld je aan en doe mee voor het goede doel!

Iedereen komt wel met kanker in aanraking; familie, vrienden of mensen die zelf die het slachtoffer geworden zijn van deze vreselijke slopende ziekte. Daarom willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoeken. Bewegen bevordert de gezondheid en zet aan tot een betere leefwijze, dat vermindert de kans op kanker. Daarom verbinden we dit evenement aan het KWF SamenLoop voor Hoop team HSIS.

11 juni wordt er gestart met een 2 uur durende MegaZumba gevolgd door een 2 uur durende Kickboksclinic van onze special guest.

Special guest Andy Souwer

We zijn supertrots dat onze special guest de kickboksclinic wil gaan verzorgen. Hij zet zich graag in voor het KWF. Deze special guest is een kickbokser en K-1-vechter. Hij is twee keer K-1 World MAX kampioen en drie keer Shootboxing World tournament kampioen. Door onder andere zijn komst hopen we nog meer geld in te zamelen.

Kick & Zumba for life 2017, doe mee en steun het KWF!

Inschrijven Kick & Zumba for Life 2017

Het spektakel zal plaatsvinden in ‘de Flint’ in Bovenkarspel. Fantastisch dat de gemeente deze ruimte beschikbaar heeft gesteld voor 11 juni. Er zijn zoveel mensen die zich belangeloos inzetten voor ‘Kick & Zumba for Life’, dat is geweldig! We zijn iedereen ontzettend dankbaar die dit evenement mogelijk maken. Vanaf heden kan er worden ingeschreven bij Health & Sport Instituut Schaper.

Leden en niet-leden zijn 11 juni van harte welkom. Het inschrijfgeld bedraagt:
€ 10,- voor Zumba
€ 15,- voor kickboksen
€ 20,- voor beide workouts
Van de bezoekers wordt € 3,- gevraagd. Dit alles ten behoeve van het KWF.

Meer info klik hier

Opgeven kan bij: edschaper@outlook.com
Na betaling ben je verzekerd van een plaats.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws