Khabib's manager MEPT McGregor's beste vriend! 'Als dit maar goed gaat'
Home / Nieuws / Khabib’s manager MEPT McGregor’s beste vriend! ‘Als dit maar goed gaat’

Khabib’s manager MEPT McGregor’s beste vriend! ‘Als dit maar goed gaat’

Khabib's manager MEPT McGregor's beste vriend! 'Als dit maar goed gaat'
Links Ali Abdelaziz

Ali Abdelaziz heeft tijdens het UFC 268 evenement in New York, naar verluidt Dillon Danis een paar rake klappen gegeven. Na het incident werd Danis die een van de beste vrienden van UFC-ster McGregor is uit de zaal gezet.

Dat het al een tijd niet lekker botert tussen Adbelaziz en Danis is geen geheim. Abdelaziz is de manager van een van McGregor’s aartsrivalen Khabib Nurmagomedov. De twee ruziën al lange tijd onder andere op social media.

Volgens John Morgan van MMAjunkie ontmoetten Danis en Abdelaziz elkaar backstage bij UFC 268, en blijkbaar sloeg Abdelaziz Danis in het gezicht, wat werd gezien door verschillende getuigen. Hoewel het Danis was die naar verluidt in het gezicht werd geslagen, was het eigenlijk Danis die uit de arena werd verwijderd. Abdelaziz weigerde commentaar te geven op wat er precies tussen hen is gebeurd.

Met z’n allen knokken

De laatste keer dat er een dergelijk incident gebeurde tussen een vriend van McGregor en een teamlid van Khabib, resulteerde dit in complete chaos. McGregor stampte een vliegtuig vol met vrienden en vloog naar Amerika om verhaal te halen. Dit resulteerde in een stevig incident, waarvoor de Ier zelfs voor de rechter moest verschijnen.

Insiders houden hun hart vast en vrezen voor wat er komen gaat. Zal McGregor die zelf op zeer vijandelijke voet leeft met Abdelaziz weer tot actie overgaan? Er wordt aangegeven dat Danis werd verwijderd en Abdelaziz mocht blijven omdat deze belangrijke vechter op het evenement had staan.

Bekijk ook

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie

Nieky Holzken de ring weer in! ‘Is dit zijn tegenstander?’

Sage Northcutt (L) Nieky Holzken (R) Nieky Holzken maakte gisteren bekend op 26 maart de ...

Meisje mept jongen in elkaar! ‘Vuile schoft! (video)

Dat meisjes niet zouden kunnen vechten is de grootste onzin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page